Izvređala komšinicu zato što je imala preglasan seks sa vibratorom

Frustrirana stanarka odlučila je da svojoj komšinici na vrata zalepi poruku u kojoj je, na prilično neljubazan način, moli da svoje seksualne aktivnosti obavlja malo tiše.

"Možeš li, molim te, pustiti glasnu muziku ili bilo što dok se j...? Bila bih zahvalna kada ne bih morala da čujem tvoje stenjanje kroz j... zid. I sigurna sam da takve stvari ne želiš da deliš s potpunim strancima. Srećom za mene, nikad ne traje jako dugo",
napisala je komšinica devojci u stanu broj 517.

I dok je ona verovatno očekivala posramljenu reakciju susedne devojke, ova joj je vratila jednakom merom, zalepivši svoju poruku pokraj ove prethodne.

"Draga komšinice, lepo je upoznati vas kroz ovaj neverovatno ljubazan i civilizovan čin. Da li si stvarno morala da zalepiš ovaj svoj ispad besa na moja vrata? Tvoja frustracija mojim užitkom me rastužuje i zbunjuje. Ne vičem i ne radim ništa što bi trebalo da uvredi nekoga. Čini se da imamo najtanje zidove na svetu jer, uveravam te, stenjanje je izazvano masturbacijom. Iz tog razloga "ne traje jako dugo". Znam šta radim i pornići su besplatni, a imam i najbolji vibrator. Kupila sam ga u "Taboo Taboo" prodavnici, u našoj ulici. Trebalo bi da nabaviš jedan jer mi izgledaš pomalo napeto. Seks je prirodan i zdrav. Ponosna sam na svoju seksualnost, zato je tvoj pokušaj da me prikažeš kao kurvu ovde beskoristan. Da si mi prišla na neki prijatniji način, rado bih ti udovoljila. Svi znamo da nam je stanarina previsoka. Plaćam dovoljno da mogu raditi šta god hoću u privatnosti svog doma. I, veruj mi, hoću! Savetujem ti da odrasteš i nosiš se s time", odgovorila je "devojka iz 517".

Njihovu prepisku fotografisao je jedan korisnik Reddita i fotku objavio na toj društvenoj mreži. Poruke se više, navodno, nisu pojavljivale na vratima stana 517, a ove dve su ubrzo sklonjene.

Izvor: index

komšinicaseksvre?anje