KATARINA ŠOKIRALA: Otkrila sa kim na Farmi bi vodila ljubav!

Igra istine noćas se nije baš pokazala nešto zanimljivom na imanju u Lisoviću. Farmeri su bili gotovo nekreativni i postavljali su jedni drugima besmislena pitanja i tek s vremena na vreme je dolazilo do novih uvreda na relaciji Lepi Mića-Jelena Golubović.

Na kraju je i Marko Vukotić rekao onima koji su jedni drugima tokom noći postavili pitanje da su potpuno dosadni i nezanmljivi i da njega uopšte ne zanima to što oni jedni druge pitaju. Ekrem Jevrić je dodao da mnogi pričaju dugo i da su dosadni.

Tek pred kraj glavnu reč u igri je preuzela mlađa generacija. Najinteresantnije pitanje je Jelena Jovanović postavila Katarini Grujić. Ona je upitala pevačicu koje farmerke bi želela da vidi u svom krevetu.

– Pa ja pre svega volim muškarce, a od devojaka želim Jelenu Jovanović – i Saru, odgovorila je Grujićeva, a potom je upitala svog kolegu Slobodana Đurkovića koja je po njemu farmerka najperverznija, a koja najzgodnija.

– Najzgodnija je Marijana, a najperverznija Kaća! –odgovorio je Sloba, i on je nastavio da postavlja pitanja u kojima je glavna tema seks. On je upitao Edina Škorića da li je nezgodno pošto mu je tu cura, a ne može da ima seks, a on je priznao da često traži mrtav ugao.

Izvor: Alo

farma 5katarina grujić