KATJI ĆU RODITI I SESTRU I BRATA: Katarina Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem i proširenju porodice

Pevačica Katarina Grujić otkrila je da njen suprug Marko Gobeljić i ona planiraju proširenje porodice.

Kako kaže, otkad je upoznala svog supruga, proslavljenog fudbalera, mašta o velikoj porodici i ljubavi do kraja života.

- Kada smo Marko i ja počeli da se zabavljamo, pre skoro pet godina, znala sam da je on čovek mog života i da ću ostariti sa njim. Ne umem da objasnim kako sam to tačno mogla da predvidim, ali intuicija mi je govorila da je on taj. Otad verujem svom instinktu - rekla je Kaća i dodala da je ćerka Katja njihovu ljubav dodatno ojačala, zbog čega žele još dece.

- Često se šalim, pa kažem da ću Marku roditi minimum troje dece, a da će Katja dobiti i brata i sestru. Naravno, ne bih se bunila ni da imamo petoro dece - rekla je folkerka i objasnila da je u vaspitanju jedinice stroža od supruga:

- Marko je dobar, a ja loš policajac. Ne bi to možda bilo tako da smo zajedno, ali pošto on, zbog fudbala, od prošle godine živi u Atini i Katju viđa jednom mesečno, ne preostaje mu ništa drugo nego da joj, kada se vide, dozvoli da mu se popne na glavu. Kod mene ipak neki red mora da se zna, a i ona je naučila da kada mama kaže "ne", da je to "ne"! Pogleda me tužnim okicama, pokuša da izmanipuliše, ali kada vidi da sam odlučna u svom stavu, primiri se. Teško mi je, jer uprkos pomoći roditelja, sestre i dadilje koja katkad uskoči, najveći deo vremena provodimo nas dve same. I moju sestru Bojanu i mene vaspitavali su strogo i mislim da smo izrasle u dobre ljude.

Katarina je pre dva dana otputovala sa Katjom, sestrom Bojanom i njenim sinom Lavom, kao i Markovim roditeljima u Atinu kako bi najradosniji hrišćanski praznik proveli zajedno.

- Uzela sam pet dana odmora i došla kod Marka, jer za nas nema veće sreće nego kada smo skupa. Uživamo u suncu i pogledu na more, morskim plodovima i belom vinu.

Izvor: Informer.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

katarina grujićKatja Gobeljićmarko gobeljictop_slider