Vučić obećava bolji život u 2014.

On je dodao da će biti sprovedene reforme i "da smo izdali lopove, kriminalce i tajkune, a da ćemo braniti Srbiju uvek".

"Imam samo jedno obećanje, da ćete već krajem 2014. videti i osetiti da možemo da živimo bolje, da smo napravili ozbiljne reforme, izdali lopove, kriminalce i tajkune i da smo branili i da ćemo braniti Srbiju uvek i na svakom mestu", rekao je Vučić obraćajući se građanima u Ripnju pred lokalne izbore u beogradskoj opštini Voždovac.

On je rekao da će učiniti sve da zemlja izađe iz ekonomske krize, da se u zemlji poštuju red i disciplina i da pravna država konačno dobije svoje zasluženo mesto, kao i da tajkuni neće biti ti koji će upravljati Srbijom, već oni koje narod bira.

Vučić je poručio da pred Srbijom nije nimalo lak period jer je prethodna vlast sve razorila, da je privatizacijom uništila sve što su penzioneri i građani stvorili i da su ostavili ne samo praznu nego i svaljenu kuću koju prvo moramo očistiti.

"Krenuli smo da se borimo, da dovodimo stvari u red, da uspostavljamo vladavinu prava i na svaki mogući način pokušavamo da reformama promenimo ekonomski tok Srbije i to je najvažnije za našu zemlju", rekao je Vučić.

On je dodao da to znači da će u javnom sektoru morati da se sredi mnogo više nego do sada i da će promene morati da pogode svakog od nas kako bismo svi živeli bolje, ali da niko više građane neće moći da pokrada.

Vučić je rekao da očekuje da Srpska napredna stranka u Ripnju neće imati manje od 50 odsto glasova, a na Voždovcu ne manje od 40 odsto i da bi sve ostalo smatrao neuspehom i pozvao građane da izađu na izbore kako "nepristojni ljudi ne bi dobili šansu".

On je rekao da će stanovnici Ripnja posle, kako je rekao decenije neispunjenih obećanja, konačno dobiti vodovod.

Vučića su u Ripnju dočekali stranački aktivisti i građani, ali i aktivisti SRS koji su, u trenutku kada je lider SNS došao, puštali četničke pesme, a kada je počelo njegovo obraćanje dobacivali su mu pripadnici Srpskog sabora Zavetnici.

Komentarišući dobacivanja " Vi ste sluge Brisela" Vučić je rekao " mi smo sluge našeg naroda, pa i vas nekoliko lepo trpimo i poštujemo" i poručio da će narod na izborima pokazati kome daje podršku.

On je rekao da će od Srbije graditi pristojno društvo i da se oni koji misle da će nečija vika i dreka da spreči narod da izrazi svoju volju, u tome varaju.

Izvor: B92

aleksandar vučićbolji život