Crvena zvezda gubi Daudu zbog 40.000 evra!

Jedini način na koji Beograđani mogu da zadrže drugog strelca lige jeste da u najkraćem roku uplate Daudi 40.000 evra, pišu Novosti.

Zvezda može da izbegne gubitak igrača na arbitraži i tako što će prihvatiti ponudu Genčlerbirligija, koja iznosi 500.000 evra, pošto su Turci obavešteni o čitavoj situaciji.

“Situacija je alarmantna i ne može da čeka Upravni odbor iduće. Zato sam o tome obavestio članove Odbora za hitna pitanja i putem i-mejla sam im dostavio predlog rešenja problema. Ukoliko se Daudi duguje 90.000 evra, moramo što pre da pronađemo novac i isplatimo mu bar 40.000. Tim iznosom izbegli bismo arbitražu jer njegov agent ne bi imao osnova da traži raskid”, rekao je sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović.

Stojadinović upozorava da se mora reagovati munjevito.

“Rešavanje je hitno jer nije više pitanje dana, već sata kada bi tužba mogla da stigne. A onog momenta kada zahtev stigne na arbitražu – gotovo je. Tada će sve biti uzalud”.

Iz Genčlera su bili spremni da plate milion evra, ali su onda obavestili Zvezdu kako su upućeni da Daudu mogu dobiti besplatno.

“Ipak, poslali su napismeno da ne žele da budu nekorektni i da nude 500.000 evra. U razgovoru koji sam zatim imao s ljudima iz Genčlera izrazili su spremnost da pregovaraju, da se čak nađemo na "pola puta", na 700.000-800.000 evra. Poslali su mi i pozivno pismo i avionsku kartu da dođem na sastanak”, kaže Stojadinović za Novosti.

abiola daudafk crvena zvezdafudbal