Pižon: U Zvezdi se nikada nije svađalo preko novina!

Nekolicina fudbalera prethodnih dana je preko medija oštro kritikovala sportskog direktora Zorana Stojadinovića, dok ga je drugi deo branio, a taj funkcioner kluba je za te napade optuživao druge članove uprave.

"Ne držim nikome stranu, ali to nikada nije bila praksa Crvene zvezde i treba da prekinu s time. Klub je bio poznat i po trenerima, pa ste videli da niko od nas bivših nije kritikovao (Slavišu) Stojanovića, već smo mu pružali podršku. Igrači treba da gledaju svoja posla, a trener i rukovodstvo svoja", rekao je Petrović.

Popularni Pižon je razgovarao s novinarima na promociji klupskog kalendara.

Uprkos turbulentnoj polusezoni i neočekivanom broju poraza, Zvezda je jesenji deo prvenstva završila na drugom mestu, s bodom zaostatka za liderom Partizanom, ali i s pobedom u "večitom" derbiju.

"Bez obzira na sve, ovaj drugi deo godine je bio dosta dobar. Koliko god mi kukali na neke rezultate koji su bili nepredviđeni, bod zaostatka za Partizanom je dobar rezultat, i možemo da očekujemo da ćemo na proleće osvojiti prvenstvo", rekao je Petrović.

Osim javnih svađa u upravi, klub je u velikim finansijskim problemima, a Petrović je kazao da veruje u bolju budućnost.

"Ne bavim se finansijama, ali vidim da je teško, i da igrači, rukovodstvo i radnici ne primaju plate. Nije lako, ali mislim da treba da se stegnu i izdrže, mislim da dolaze dobra vremena. A ostala pitanja su za one koji vode klub", rekao je Petrović.

Beta

fk crvena zvezdafudbalvladimir petrović pižon