Flaška: Vaš izvor na dohvat ruke!

Flašku posebnom čini programirano staklo za bolju strukturu vode, metode koja će vodu iz česme učiniti mekšom, pitkijom i najbližom izvorskoj vodi. Ta tehnologija je do sada najviše primenjivana u kvantnoj medicini, biorezonantnim terapijama najraširenijim u Nemačkoj, ali i u Srbiji (Bicom, Mora terapija), homeopatiji…

U staklo se učitavaju informacionim tehnologijama programi koji se potom sa stakla, kada sipamo vodu u Flašku, elektromagnetski prenose na tu vodu u roku od nekoliko minuta i čine je mekšom i hidrantnijom.

Staklo sadrži 71% silicijuma, od koga se prave kompjuterski čipovi i koji samim tim najbolje prenosi informacije. Već nakon 5 minuta neutrališu se štetni molekuli u vodi do 45% (teški metali, hlor), pa voda iz slavine nalikuje izvorskoj vodi. Haotične grupe molekula vode (koji se inače grupišu u klastere od po 300-400 molekula) se regrupišu u predivne kristalne strukture i bolje su organizovani u heksagonalan oblik, snažnije je energetsko polje vode.

Većina korisnika Flaške oseća bolju hidrataciju i mekšu strukturu vode. Upravo to i jeste razlog što i osobe koje inače gotovo nikada ne piju vodu, iz flaške piju redovno!

Flaška je 2009. počela da osvaja Sloveniju, zatim Hrvatsku, a trenutno se naglo širi po celom svetu i prodaje već u oko 20 država sveta: Americi, Kanadi, Tajlandu, Španiji, Nemačkoj, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Britaniji…

Iskustva korisnika Flaške

Rođena sam u znaku Vodolije, ali sam uvek osećala da sam Vodopija i da sam se žedna rodila... kada sam krenula putem trajnog zdravlja i usavršavajuće mladosti, shvatila sam da mi treba samo sunce, dobar vazduh i dobra voda da budem srećna... vazduh sam našla između sela Stojnik i Babe, sunce sam dobila direktno ili iz sirove biljne hrane... ostalo je nerešeno pitanje čiste, žive, izvorske vode do koje ne mogu da dođem u centru grada gde živim..., a onda je iznenada u moj život ušetala Flaška sa mojim imenom. Vratio mi se glas koga mesecima nisam imala! Nekako osećam njenu inteligenciju, njene poruke, njenu mirnoću i živost u isti mah. Smejte se vi koliko god hoćete, ali ja bez moje Flaške više nikud ne idem! A moji muzičari, kad dođem na svirku, sa velikim poštovanjem gledaju u nju i kažu "drž' se ti, Majo, Flaške i eto nama svirki..."

Maja Volk, čovek, PRIJATELJ FLAŠKE

Kompanija Flaška iz Slovenije je u nekoliko naučnih ustanova u svetu izvela eksperimente koji empirijski dokazuju dejstvo Flaške na promenjenu strukturu vode nakon što vodu iz vodovoda sipamo u Flašku sa programiranim staklom.

U Masaru Emoto Office, Tokio, Japan (autor “Poruka vode” – memorija vode), izveden je Flaška eksperiment sa kristalima vode, Na fotografiji levo je kristal vode iz Tokio vodovoda. Na fotografiji desno je kristal vode posle tretiranja Flaškom. Informacija se sa stakla Flaške prenosi na vodu u roku od nekoliko minuta nakon sipanja vode iz vodovoda. Više je

nego uočljiva paralela sa pravilnim heksagonalnim oblicima koje poprima kristal vode kada je izložen pozitivnom uticaju klasične muzike, porukama Ljubavi, duhovnim vibracijama, a vrlo je nalik oblicima pahulja snega i drugim vodenim kristalima.

Masaru Emoto o strukturi molekula i pamćenju vode u knjizi “Poruke vode”:„Voda je najbolji medij za prenos informacija. Bez nje ne bi bio moguć život na Zemlji. Njene osobine se svrstavaju u područje fizike (energije, informacije, frekfencije, sećanje …), a ne hemije. Voda je mnogo više od formule H20. Budući da su vodonik i kiseonik vrlo lagani atomi i molekul H20 je vrlo lagan i zato bi voda pri normalnoj temperaturi morala biti u gasovitom stanju, a njena tačka vrenja mnogo niža. No to nije tako, jer je molekul vode dipol, što znači da ima jedan negativni i jedan pozitivan pol koji se međusobno privlače. Zato se molekuli povezuju putem takozvanih vodonikovih mostića u lance molekula višeg reda, makromolekule koje nazivamo klasterima. Ti lanci molekula dovoljno su veliki te omogućuju vodi delovanje kakvo poznajemo.Na normalnoj temperaturi u okolini radi se o približno 300 do 400 pojedinačnih molekula, a na nižim temperaturama ti su lanci još duži. Tajna pamćenja vode krije se upravo u strukturi tih klastera. Postoji beskonačan broj mogućih kombinacija međusobnih veza, a svaka geometrijska struktura u sebi skriva određenu energetsku informaciju.Tako je voda nosioc skoro beskonačnog broja informacija, što nam potvrđuju i kristali snežnih pahuljica, a znamo da u milijardu pahuljica ne možemo pronaći dve iste. Mogli bismo reći i da su klasteri nosioci informacijskog koda, što je nalik na DNK u ljudskom telu“. Sve informacije na www.flaska.rs ; telefon za informacije i poručivanje 011/3037-670


SoulFood Ketering – prvi ketering presne hrane u Srbiji

Ekskluzivno prvi ketering presne hrane u Srbiji vam nudi izbor već dobro poznatih jela nacionalnih kuhinja iz celog sveta, u okviru dnevnih menija: pice, falafel, takosi, suši, burgeri… kao i veoma zanimljive čorbe, salate, a o čarobnim tortama i kolačima da i ne govorimo, jer oni su posebna priča za sebe.

Osnovni sastojci su sa sertifikovanih organskih farmi i tradicionalnih seoskih domaćintava. Takođe, koristimo namirnice koje posebno dobavljamo iz celog sveta: superhrana, egzotični začini…

“Prava sreća je učiniti druge ljude srećnima” – reči su velikog duhovnog Učitelja
Ova izreka jeste naš moto – pripremajući hranu u posebnoj atmosferi sa velikom posvećenošću, radošću i začinjenoj ljubavlju, želimo da oplemenimo Vašu svakodnevicu, jer duboko verujemo da hrana upija energije i vibracije kojom je pripremana.

Probajte i uverite se da je presna hrana vrlo ukusna i da su predrasude da su to samo salate i voće! Svi koji su probali naša jela su oduševljeni i iznenađeni šta sve može da se pripremi uz vrlo prefinjene ukuse i bez kuvanja, prženja i pečenja.

Sirova (živa,presna) hrana je po najnovijim naučnim istraživanjima najzdravija ishrana na svetu! Ono što jedemo 70% utiče na naše zdravlje! Živa hrana u kojoj su očuvani enzimi, vitamini, minerali daće Vam mnogo više energije, pročistiti Vas od toksina, uliti Vam novi entuzijazam, radost, užitak…

Broj osoba koje se hrane presno u celom svetu je u najvećem porastu – budite u najzdravijem trendu današnjice, ali i povratku korenima čovečanstva!

Dobrodošli u potpuno novi čudesni svet ukusa koji će raznežiti Vašu dušu i profiniti Vaša čula!

SoulFoodCatering Za sms poručivanja: 069/789-759

flaširana vodaflaškavoda