Bivši Farmeri o razvodu Alibabića: Ko ne veruje Jovani?

Goca Božinovska: Ne verujem u Jovaninu priču! “Iskreno da vam kažem, ja u ovu njenu priču ne verujem. Sa Jovanom se nisam čula, a Danijel mi je čestitao Novu godinu i Božić, ali nije mi rekao da ima probleme u braku. Danijel je dobar momak i mislim da nije sposoban da uradi tako nešto, ali ne mogu da tvrdim. S druge poznajem dosta ljudi koji su mu bliski i svi imaju divno mišljenje o njemu”.

Zorica Marković: Odmah sam videla da nešto ne štima “Da od njihove veze i braka nema ništa rekla sam još dok smo bili na Farmi. Ispostavilo se da je to tačno. Živela sam sa njima na imanju i znam kakvi su ljudi, imam instinkt kada nešto ne štima i to sam javno rekla, što su mi svi farmeri zamerili, čak i njih dvoje.

Vesna Rivas: Nisam iznenađena, Danijel je agresivan kad popije “Ne znam zašto se svi iznenađuju ttime što je uradio, kada se to videlo i na farmi. Naročito jer je agresivan kada popije. To je Jovana mogla da vidi kao i svi mi. Ne znam šta je sa tom devojkom i u kom filmu ona živi?! Prvo je bila sa Filipom Panajotovićem, pa je za njega pričala da je gej, a sada sa ovim. Da li ona želi njih da preobrati, pa kada joj ne uspe, bude besna? Ne znam stvarno! O Danijelovom seksualnom opredeljenju se pričalo i na farmi i ona je dobro znala da on voli dečake. Gnusno je što se znajući sve to udala za njega, a sada ga pljuje”....

Svet

danijel alibabićjovana nikolićvesna rivaszorica marković