Zašto Jelena Karleuša nikada neće nestati?

Gej aktivista Boban Stojanović postao je poznat javnosti učešćem u rijaliti programu Veliki brat. Autor je i knjige "Kao da je sve u redu" u kojoj obrazlaže zbog čega je teško biti otvoreno gej u Srbiji. Ovog puta naveo je osam razloga zbog kojih Jelena Karleuša nikada neće umreti! Prenosimo vam tekst u celosti.

1. Jelena Karleuša je čisti rokenrol, a rokenrol nikada ne umire! Never! Isto kao što pank, kavijar i Chanel nikada ne umiru.

2. Jelena Karleuša nikada nije uspela da bi mogla da propadne. Od kad se pojavila u javnosti ona je centar njenog interesovanja. To mogu sam retki i odabrani. Jelena Karleuša jedino može samovoljno da se povuče, ali i tada će svi govoriti: Sećaš se kad je jednom Jelena Karleuša....

3. Jelena Karleuša ima kapacitet da voli one koji je vole & da voli one koje je ne vole. Kada zvezda voli one koji je vole, ona postaje obožavana. Kada zvezda voli one koji je ne vole, ona postaje obožavana boginja.

4. Jelena Karleuša može da se samoprodukuje u tolikoj meri da je nemoguće poništiti njeno postojanje.

5. Jelena Karleuša je parametar. Da bi mnogi postojali, od estrade do Akademije nauka i umetnosti, potrebno im je da se porede sa Jelenom Karleušom.

6. Jelena Karleuša zna da u show bussinesu ne postoji pad. Zato sve ono što se kod drugih može nazvati fijaskom ili debaklom, kod Jelene postaje deo uspešne karijere.

7. Jelena Karleuša zaista ima armiju fanova jer ne ide linijom populizma. Ona je anti-diva pa je zbog toga vole neprihvaćeni i neprestano je kost u grlu prihvaćenima. Jelena zna da sabira – većinu čini puno malobrojnih.

8. Jelena Karleuša voli pedere, a žene koje vole pedere ne umiru. Nikada!

Izvor: Kolumna - Boban Stojanović/nolimit-portal

boban stojanovićjelena karleuša