Ljuba opčinjen: Ostavio je Kristinu čim je Nataši čuo glas!

Jedna mu se javila, druga je „stradala“.
Nataša Bekvalac glavni je krivac za raskid Ljube Jovanovića i Kristine Radenković. Iako niko od njih to ne želi da prizna, istina je da je pevačica bila uzrok kraha veze rukometaša i voditeljke. Nataša to nije ni znala. Naime, uprkos tome što je imao devojku, Ljuba je često mislio na svoju bivšu ljubav, te je u jednom trenutku stisnuo petlju i pozvao je. Iako je tada bila u ljubavi s Vladom Vuksanovićem, Nati je bilo drago što je zove bivši dečko, pa mu se javila.

Pročitajte i: Ni Vlada ni Kole: Pogledajte sa kim je u vezi Nataša Bekvalac

- Ljuba je bio van sebe od sreće kad mu se Nataša javila na telefon. Pričali su pola sata. Pristala je da se vide i popiju kafu, a njemu je to bilo dovoljno da shvati da nema šta više da traži s Kristinom - priča naš izvor blizak sportisti i dodaje:
- Raskinuo je s voditeljkom, ali ni na kraj pameti mu nije bilo da će ona pričati drugaricama da ga je izbacila iz stana u kojem nikad nije ni živeo i da će sve to stići do medija - završava naš izvor.

Pročitajte i: Voditeljka Slagalice oterala dečka iz stana posle nedelju dana



Nekoliko dana kasnije osvanula je vest da je Kristina isterala Ljubu iz stana. Ona sada tvrdi da to nije pričala jer nikad i nisu živeli zajedno. Ljubu baš briga, pošto je bio istrajan u nameri da opet bude s Natašom. Istrpeo je njen odlazak na Tajland s Vladom, a pošto se vratila u zemlju i raskinula s manekenom, uspeo je da je smuva.

Pročitajte i: KRATKE LJUBAVI NATAŠE BEKVALAC: Ona ne pati, već odmah nađe drugog!

Pozvali smo Natašu i Ljubu, ali do zaključenja broja ostali su nedostupni, dok nam se Kristina javila:

- Moj jedini komentar je da nismo zajedno od novembra i da nikad nismo živeli zajedno. Bilo bi lepo da je tačno to što pričate jer biste imali ekskluzivu. Ne bih više ništa komentarisala i nemojte me više spajati s Ljubom - poručila nam je Kristina.

Izvor: Kurir

kristina radenkovićljuba jovanovićnataša bekvalac