Održana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje"

U organizaciji magazina "Lepota i zdravlje", u četvrtak 25. aprila, u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, održana je jubilarna 10. konferencija Pro-femina.

Redakcija magazina "Lepota i zdravlje" svoju jubilarnu konferenciju Pro-femina nazvala je Kreatorka svog života, a konferencija je i ovoga puta okupila eminentne govornike i stručnjake iz raznih oblasti, da bi se pozabavila raznovrsnom paletom najaktuelnijih tema: od onih angažovanih, usmerenih na osnaživanje žena, preko saveta i motivacionih govora o profesionalnom razvoju, pa sve do noviteta u oblasti psihofizičkog zdravlja, nege i lepote.

Foto: Promo

Na samom početku konferencije, publiku, kao i učesnice i partnere konferencije, pozdravila je Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica magazina "Lepota i zdravlje" i kreativna direktorka konferencije Pro-femina. Pored mnogobrojnih govornika iz sveta beauty i zdravstvene industrije, cenjenih farmaceutskih i zdravstvenih stručnjaka, kao i svih drugih poznavalaca jedne osvešćene žene i svih njenih potreba, među govornicama su se ove godine našle i Lena Kovačević - kao Lice s naslovnice aktuelnog broja magazina "Lepote i zdravlja", kao i Suzana Mančić. Konferenciju je vodila Kristina Radenković.

Foto: Promo

Pored pokrovitelja panela, a ove godine to su bili Grand kafa, Pro Credit Bank, Alkaloid, Beauty Space Clinic, L'Oreal Paris, kao i dva patnera ovogodišnjih Case studyja Očna bolnica Profesional dr Suvajac i Fillerina, konferenciju su podržali još i Avon, EwoPharma sa brendom Revalid, Dr. Oetker, Forever Young sa brendom CollagenBoost, Frosch, OktalPharma sa brendom Avène, Logos Group Europe, Prirodna kozmetika Gloria, Innofilt sa brendom Blueair, Biofield Care Srbija bili su partneri u expo zoni, a za kraj konferencije partner Hotel Kocka Vrnjačka Banja dodelio je nagradne vaučere.

Izvor: Promo
Foto: Promo

kristina radenkovićlena kovačevićLepota&ZdravljeLidija ĆulibrkPro-feminasuzana mančić