Stilisti i kreatori ocenjuju kako sada izgleda Darko Šarić

Foto: e-stock

Pozvali smo Vericu Rakočević koja nam se, iako uživa u ilegali sa svojim 35 godina mlađim mužem, javila i na pitanje kako komentariše izgled Darka Šarića zaprešćeno odgovorila.

" Ju ju ju ju pre bih otišla na vrh ovog Avalskog tornja nego komentarisala stil Darka Šarića, ne interesuje me!"

Pročitaj i : Ko se sve sa estrade družio sa Braćom Šarić?

Poznatoj šminkerki i stilistkinji, Jeleni Maćić smo, pitanjem ulepšali dan:

"Ahahahahahahaha... Jel ovo neka šala?! Kao stilista mogu reći samo jedno: neverovatno je kako se pojavio u savršenom trenutku! Što bi se reklo ... zamisli se čovek nad tom stilskom perfekcijom! O da! S obzirim da mu nisam videla sliku (nemam TV a mrzi me da idem po novine...) . Ukoliko procenite da su mu plastične operacije uspešne, molim vas, uzmite od Šarića kontakt, zainteresovana sam! Eeee....ulepša mi dan pitanjem!"

Kreator Zvonko Marković bio je neobavešen!

"Ko je uhapšen? Nemam pojma!" Kada smo ga obavestili da je uhapšen Darko Šarić, rekao je da ne prati medije i da nema komentar.

Pročitaj i : Darko Šarić superstar

Saša Vidić je bio najprecizniji

"S obzirom da ne znamo gde je gospodin Šarić bio do sada, boja tena odgovara kao da je boravio negde na Mediteranu, a primetan je i taj latino izgled. Dosta pažnje su mi privukli i agenti pored njega koji izgledaju kao u filmovima", rekao je Saša Vidić i dodao "Celo odelo vredi između 1.500 i 2.500 evra, a košulja je klasična, mada sumnjam da je domaće proizvodnje" rekao je on u izjavi za Kurir.

J.P

darko šarićjelena maćićsaša vidićverica rakočević