SAMO ZA MUŠKE OČI: Znate li da imate klitoris?

Što više orgazama ima svoju svrhu

Redovan seks pomaže u sprečavanju nastanka kancerogenih ćelija na području prostate. Česta ejakulacija pomaže u smanjenju rizika, jer podstiče proizvodnju hemijskih jedinjenja koji blagotvorno deluju na organizam muškarca.

Testisi kao malo toplo skladište

Testisi nisu samo slučajnost na muškim genitalijama. Oni postoje da bi držali spermu na nižoj temperaturi od ostatka tela, odnosno da bi stvorili idealnu temperaturu za proizvodnju i skladištenje sperme. I, da, većina muškarca uživa u stimulaciji toga područja.

Kad libido ode dole…

Istraživanja pokazuju da se nivo testosterona smanjuje kada muškarac ima dete. Niži nivoi testosterona znače i manju agresiju pa i niži libido. Pretpostavlja se da do toga dolazi jer otac poprima nežnije crte ličnosti da bi mogao da se brine za dete.

Čiji je to klitoris?

Verovali ili ne – muški! Zove se frenulum i nalazi se na vrhu penisa u području poznatom kao glavić penisa. Frenulum je vrlo osetljiv i mnogo se više ističe kod obrezanih muškaraca. Kod onih koji nisu obrezani vezan je uz prepucij.

Santimetri su nebitni, tehnika je važna

Kad se svi santimetri saberu i oduzmu, veličina je samo broj i ne definiše muškarčevu sposobnost za zadovoljavanje žene. Pravi ljubavnici znaju da prepoznaju potrebe žene osluškujući njeno telo, a santimetri tu ništa ne znače.

Izvor: tportal

klitorislibidomuškarciseks