SLATKA OSVETA: Devojka ga prevarila s najboljim prijateljem, a onda je usledilo javno poniženje!

Objavio je seriju prepiski s njom u kojoj joj na pitanja odgovara dosetkama i memovima, a nakon što je na njih prikačio prigodne haštagove, njegova priča počela je da se širi Tviterom.

Kad je 17-godišnjem Kaneu Zipermanu devojka postavila pitanje da li je njihova veza stvarno gotova, odgovor je bio serija komentara koje su mnogi smatrali duhovitim, dok drugi ipak misle da je preterao, piše Daily Mail.

Kako je razgovor odmicao Kaneova bivša je napisala: "Bio je to samo jedan tip. Daj Kane... Molim te... Nedostaješ mi... Nikad niko nije bio tako dobar prema meni kao ti... Ti si doslovno najmiliji i najslađi dečko na planeti. Hoćeš li ponovo biti moj, molim te?", na šta joj je on odgovorio memeom na kojem se može videti Mila Kunis kako govori: "Ne. Jebi se".

Kasnije u razgovoru ljuta bivša nazvala je Kanea "seljačinom" jer je njihov razgovor objavio na Tviteru, nakon čega je on njenu rečenicu "Bio je to samo jedan tip" pretvorio u "Bio je to samo jedan tvit". U nastavku Kane je napisao da bi radije slušao pesmu Jonas Brothersa iznova i iznova nego joj se vratio i poručio joj je da mu više ne piše.

A iako više nikad ne želi da čuje za nju, vrlo rado odgovara svojim novim obožavateljkama/ sledbenicama, čiji broj raste iz minuta u minut.

Izvor: index.hr

amerikatinejdžerTviteraši