MUŠKARCI, OPREZ! Ovih 5 znakova ukazuju da će vas ona prevariti!

1. Nemate seks
Stres, pritisak na poslu, deca koja traže pažnju, naporna familija... Sve to vam odvlači pažnju od razmene nežnosti koja je ženama i te kako potrebna. Ako ste zaboravili kad ste poslednji put spavali zajedno, nemojte se iznenaditi kada jednoga dana shvatite da se vaša žena zaljubila u nekog drugog.

2. Vi ste joj prvi i jedini
Malo je žena koje su se udale za onog sa kojim su izgubile nevinost. Takođe, malo je onih koje nisu znatiželjne kako bi izgledao seks sa drugim muškarcem. Ponekad znatiželja ubije mačku, a ponekad žene odvede u ljubavnu aferu. Ovo, naravno, ne znači da će vas žena prevariti ako ste joj bili jedini muškarac u životu, ali rizik postoji...

3. Ne sećate se kad ste joj poslednji put dali kompliment
Žene vole pažnju, vole da osete da brinete o njima i da primećujete kada se lepo obuku, promene frizuru ili smršaju. Ako postanete gluvi, nemi i slepi na njenu spoljašnjost, ona će vrlo rado “pasti” na muškarca koji primeti kako dobro izgleda.

4. Prevarili ste je
... I ona je to saznala. Može da vas voli najviše na svetu, ali žena koja sazna da ju je muž prevario, želi osvetu na isti način. Isto važi i ako se bahato odnosite prema novcu, kupujete skupe stvari bez prethodnog dogovora ili joj velikodušno prepuštate sve kućne obaveze. Potražiće “luft sa strane”, to će biti njena mala osveta.

5. Zapostavili ste je

Po prirodi, žene su u stanju da mnogo više trpe nego muškarci. Prećutaće kad joj nešto nije pravo, neće vam zvocati svaki put kad zabrljate, ali ako se dugo prema njoj ponašate kao prema komadu nameštaja, ne možete da očekujete “mir u kući”. Zapostavljena žena traži pažnju sa strane. Nemojte posle da bude da niste znali!

Večernji list/Nadlanu

muškarcimuško - ženski odnosiprevaražene