Top 7 načina da vaš ljubavni život bude kao iz bajke

1. Komunikacija
Vaša veza neće biti idealna ako stalno prećutkujete ono što vam se ne dopada u partnerovom ponašanju. Bačene prljave čarape nasred sobe ili činjenica da sami idete u kupovinu možda vam neko vreme neće smetati, ali ako mu takvo ponašanje preraste u naviku, može vam se desiti da jednog dana jednostavno „puknete“ i „presečete“ bez mogućnosti pomirenja. Zato bolje na vreme recite partneru šta vam smeta, a neka i on učini isto.

2. Vreme za bliskost
Odvojite svakog dana vreme kada ćete pokazati jedno drugom koliko vam je stalo da ojačate vezu. Petominutni zagrljaj možda vam zvuči šašavo, ali stvara osećaj bliskosti i prisnosti. Sami odaberite tajming u toku dana za grljenje – jutro, popodne, veče. I ne zaboravite, grljenje nema veze sa seksom!

3. Probudite dete u sebi
Nemojte uvek biti ozbiljni, ma koliko godina da imate. Prisetite se situacija kada ste bili dete – šta vas je najviše radovalo, šta vam je donosilo najveće uzbuđenje, i reprizirajte te situacije. Idite zajedno u bioskop, izađite sami sa svojim društvom, zbrišite na vikend bez partnera... Sve će to osvežiti vezu i učiniti da se opet osećate kao tinejdžeri.

4. Živite kao da vam je svaki dan poslednji
Oduvek ste voleli da puštate zmaja, ali sada imate tridesetak i kusur godina i mislite da je to neozbiljno? Maštali ste da sa partnerom odete na veče haiku poezije, ali vas je bilo sramota da mu to predložite? Uradite to, odmah! Možda i on ima slične želje, ali se ustručava da ih izgovori naglas?

5. Kuvanje nije samo vaš posao
Muškarci koji umeju da kuvaju su super. Možda vaš dragi ima neotkriveni kulinarski talenat? Ne morate uvek samo vi da kuvate, ponekad prepustite njemu da se zavuče u kuhinju i spremi ručak ili večeru. I ne prigovarajte mu ako jelo zagori ili je neslano – sve se može popraviti.

6. Suprotnosti se privlače... ponekad
Ako vaš dragi obožava da gleda „Igru prestola“, a vama ta serija neopisivo ide na živce, potrudite se da mu ne smetate dok uživa gledajući ono što voli. Da, možete ponekad da budete uz njega dok on pilji u TV ekran, ali mu nemojte pridikovati što je opčinjen ovim ili onim junakom.Takođe, nemojte ga terati da gleda sa vam turske serije ako znate da ih ne podnosi.

7. Pravi znaci ljubavi
Super je ako se odlično slažete u seksu i divno je ako vam partner s vremena na vreme kupi cveće, ali ako će umesto vas očistiti kavez za papagaje ili otići da vam kupi tampone kad vas ciklus iznenadi, znajte da vas taj čovek iskreno voli. Potrudite se da mu pokažete ljubav i privrženost na isti način.

Allwomenstalk.com/Nadlanu

bliskostharmonijaljubavmuško - ženski odnosiveza