Kanarevo brdo: Dileri slobodno prodaju svoju robu deci, bez stida i straha

Zabrinuta grupa građana s Kanarevog brda se javila redakciji, a oni se žale na narko-dilere pored škole Ivo Andrić.

Njihovo pismo je alarmantno i iziskuje hitnu reakciju nadležnih organa, pre svih policije, a prenosimo ga u celosti:

“Poštovani, javljamo vam se jer smo primorani na ovakvo delovanje radi zaštite naših porodica, dece i zdravlja svih nas. Želeli bismo da nas podržite širenjem informacija i slika koje smo prikupili protiv lokalnih dilera droge s Kanarevog brda iz Rakovice.

Poslednjih nedelja smo uočili da lokalni dileri droge slobodno i bez ikakvog stida, srama i straha dele paketiće droge u našim parkovima, školskim dvorištima gde se deca igraju. Više puta smo prijavljivali u Policijsku stanicu Rakovice, ali izgleda da oni to površno shvataju ili postoje neke veze za koje mi ne znamo, pa ne rade svoj posao kako treba.

Posle slanja mejla sa slikama dilera droge u akciji na mejlove SUP Beograd supbgd@mup.gov.rs i na mejl Službe za borbu protiv organizovanog kriminala ukp@mup.gov.rs policija se ipak angažovala i došlo je do hapšenja jednog od dilera droge u šumarku pored parkića, gde se deca igraju u Vukasovićevoj ulici. Vest o tome ste preneli na linku “Uhapšen mladić u Rakovici zbog prodaje marihuane“.

Dilere najčešće viđamo u malim parkovima pored osnovne škole Ivo Andrić, kao i u parkovima pored ulica Ivana Mičurina, s jedne strane i parkovima pored ulice Vukasovićeve, s druge strane, i to petkom i subotom, oko 12 sati i između 17 i 18 sati, a to je baš vreme kada roditelji izvode svoju decu u parkove.

U prilogu šaljemo slike dilera droge iz parkića preko puta škole Ivo Andrić. Na prve dve slike se vide dva lokalna dilera koji posle razmene paketića i para dele svoje paketiće drugim nesrećnim mladićima, što se vidi na narednim slikama.

Ovim pismom građani Kanarevog Brda počinju da se samoorganizuju kako bi krenuli u zaštitu svojih porodica, dece i zdravlja svih nas.

Obratićemo se svima koji mogu da se uključe u pomognu da sklonimo drogu i dilere iz našeg kraja, grada, Srbije i poslaćemo i ostalim udruženjima i grupama na Fejsbuku mejl slične sadržine kako bi proširili borbu i podržali nas.

Nadamo se da ćete nas podržati na korist svih nas. Svako dobro, zabrinuti građani Kanarevog brda, Rakovica, Beograd, Srbija”.

Izvor: telegraf

dileridrogakanarevo brdo