VODIČ ZA VRUĆE RADNJE U VODI: 5 seksi poza koje morate da probate ovog leta!

1. “Vruće” radnje u plićaku

Ako ste na usamljenoj plaži, svakako isprobajte seks u vodi koja dopire do prsa. Muškarac će stajati dok će ga partnerka obgrliti nogama koje on pridržava nadlakticama dok je drži za zadnjicu. Podizanjem i spuštanjem njenih nogu, uz malu pomoć talasa, menja se ugao penetracije, što će dodatno pojačati uživanje.

2. Vrhunska poza“morski konjic”

Ako ste u plićaku gde voda ne dopire ni do kolena, idealna poza je ona u kojoj je ona "gore". Muškarac treba da legne na leđa i podigne se na podlaktice, dok partnerka može da zauzme pozu "kaubojke" tako da je leđima okrenuta od njegovog lica, u sedećem položaju i sa stopalima na dnu mora. Poželjno bi bilo da ovu pozu praktikujete noću, jer, ne bi bilo zgodno da vas neko uhvati u ovoj “nezgodnoj” pozi.

3. Poza "u zagrljaju"

Partner treba da sedne na morsko dno u poziciji tzv. turskog seda, dok će partnerka sesti na njega i obgrliti ga nogama, tako da nasloni potkolenice na dno. U ovoj pozi je oslonac vrlo dobar, pa pruža maksimalan užitak, a jednako tako ostavlja slobodne ruke partnera kojima se možete grliti i dodatno stimulisati. Ipak, pripazite da na morskom dnu nema ježeva ili oštrog šljunka.

4. Bova kao pomagalo

U pomoć vam mogu priskočiti bove koje oba partnera mogu da prihvate rukama tako da muškarac stoji iza partnerke i ulazi otpozadi. Ona može noge da stavi u gotovo sedeći položaj i tako se nasloni na njega.

5. Nova namena dušeka

Udaljite se od obale, daleko od očiju radoznalih kupača. Partnerka bi trebalo da legne potrbuške na dušek, a noge bi trebalo da su joj u vodi. Guza mora da bude na samom pregibu, kako bi partner mogao da priđe s leđa, i podizanjem i spuštanjem njenih nogu diktirao tempo.

Savet: Ako su vam ove poze teško izvodljive, uvek možete da uživate u oralnom seksu, bez obzira na kojoj dubini se nalazili.

Izvor: 24sata.hr

pozesavetiseksseks u vodi