ISTINA IZA POŽUDE: Seks u troje nije ni izbliza ono što se misli da jeste!

Odmah da se razumemo, što se muškaraca tiče fantazija u kojoj vode ljubav sa dve žene diže im libido u svakom smislu. Takođe, fantazija da su oni "u sredini" između dve devojke koje se oko njega "lome" je isto tako nešto od čega im proključa krv. Sa druge strane, žene nisu preterano željne da se nađu u krevetu sa dva muškarca istovremeno. A tek ne sa muškarcem i ženom....

MAŠTANJE

3 razloga zašto biste mogli da uzmete u obzir "trojku"

1. Bićete deo pravog seksualnog klišea, o kome se pišu knjige, snimaju filmovi i priča šapatom. Imaćete čime da se hvalite u društvu „open mind“ ljudi. Mnogi bi voleli da je probaju, ali nemaju hrabrosti.

2.Trojka je provereni podizač ega. Ako vas dvoje ljudi tako strasno želi (naročito dva zgodna frajera), tako da su spremni da vas dele, mora da ste duplo seksi!

3. U pitanju je potpuno, čisto fizičko i psihičko zadovoljstvo. Prelaz od nežne intimnosti koju imate sa jednim partnerom ka udvostručenoj strasti koja dolazi od dva muškarca može da bude svojevrsno otkrovenje. Romantične zagrljaje pretvorene u životinjske uzdahe mnogi smatraju poželjnom promenom. Ipak, mašta je uvek bolja od realnosti.

Veoma mali broj žena otvoreno priznaje da bi uopšte i razmotrile da se upuste u „trojku“. Evo zašto:

REALNOST

3 stvari koje bi trebalo da uzmete u obzir pre konačne odluke

1. Gubljenje kontrole
Dok u svojoj glavi kreirate savršenu koreografiju i skicirate scenu do detalja, u realnosti se ne pitate samo vi. Možda se nimalo ne skapirate sa partnerima koji imaju svoje zamisli. Takođe, ono što "radi" na vašem trenutnom partneru, možda ne radi na ovom drugom, pa će doći do neprijatnosti gde ne možete da utvrdite šta tu kome prija... Isto važi i za delove vašeg tela koji ovu seks fantaziju mogu da pretvore u noćnu moru.

2. Neko može da se oseti zapostavljenim.
Ne samo što morate da brinete da se glave ne sudaraju, već i o eventualno slomljenom srcu onoga koji se nađe u drugom planu. Postoji razlog što postoji izreka „tri je gužva“. Pogotovo, zamislite situaciju: u trojci ste sa svojim dečkom i još jednom devojkom. I, odjednom, primetite da je vaš momak više okrenut njoj nego vama... da više njoj udovoljava, i da ga više ona uzbuđuje. Da li je to zaista nešto sa čim možete, posle, da živite? Da nastavite vezu kao da niste tome prisustvovali?

3. Teško je naći pravu kombinaciju.
Ako ste u strejt fazonu i „trojku“ biste probali isključivo sa strejt muškarcima, teško ćete naći dvojicu koji nisu homofobični. Najčešća varijanta je da se radi o bliskim drugarima, koji će možda biti hrabri na početku, ali budite sigurni da će i oni biti smušeni, naročito ako im je prvi put. A ne treba vam smušenost u tako specifičnom seksualnom odnosu. Niti vam treba njihovo uzajamno odmeravanje "muškosti" i veštine.

Nadlanu/24sata

maštanjepožudarealnostsekstrojka