NE BACAJTE ĐUBRE KROZ PROZOR, mogli biste da prođete kao Dara Bubamara!

Pevačica očigledno do te mere uživa u stilu života velike zvezde kad sebi svakodnevno daje za pravo da uvek kada dođe u beogradsko elitno naselje baci nešto kroz prozor.

Nije isključeno da ispred njenog carstva nema kontejnera ili kanti za smeće, ali to opet nije dovoljno opravdanje za ovakvo ponašanje. Čak i da ih nema, pevačica bi mogla da se isprsi za neku fensi kantu i time doprinese zaštiti životne sredine. Ali očigledno da su na ponašanje morali da je „upozore“ stanari obližnjih zgrada koji su bili prinuđeni da nekoliko dana skupljaju njene otpatke i kao kaznu bace ih na njen automobil.

U prilog Darinom bahatom i nekulturnom ponašanju ide i izjava jednog njenog komšije koji je iz razumljivih razloga insistirao na anonimnosti.

- Veoma se bahato ponaša. Prvo, parkira se nasred ulice, drugo, večito smeće baca kroz prozor automobila po ulici. Parkira se i onda baci hranu, maramice i sve što ima u kolima. Bez pardona to ostavi nama ispred kapije. Komšiluku je njenog ponašanja preko glave, pa smo se dosetili da to isto đubre bacimo njoj na automobil. Verovatno je bila jako nervozna kada je videla, ali to je jedini način da je dozovemo pameti. Neka vidi kako to izgleda kada bacaš smeće gde stigneš. Da joj se jednom to dogodilo, pa ajde i nekako, bukvalno svaki put ista situacija - rekao nam je jedan od komšija Dare Bubamare.

Nadlanu / izvor: alo

dara bubamarađubre