LJUBA DOPING Ko je muž Nataše Bekvalac, novi direktor RSC Pionirski grad

Ljuba Jovanović je od nedavno na čelu ovog SRC, a kako Kurir prenosi ta funkcija pripala mu je zbog zasluga u sportu. Preciznije, Jovanović ima 12 godina staža u bavljenju profesionalnim sportom, osvojio je medalju u rukometu na Evropskom prvenstvu, a radio je i u kancelariji za Kosovo i Metohiju.

Međutim, nameće se pitanje da li bi, i pored zaista velikih uspeha na terenu, nekome ko je iz sporta suspednovan zbog dopinga trebalo dati prilku da vodi jedan sportski centar, a ponajviše da radi sa decom, pošto je Jovanović najavio da će akcenat biti na radu sa mališanima.

Takođe, navodi se da je Jovanović za veoma kratko vreme postigao velike uspehe na čelu Pionirskog grada, ali se ne precizira šta je tačno uradio.

Inače Ljuba je, što je svojevremeno i sam potvrdio, među drugarima poznat i po nadimku „doktor“, upravo zbog klorišćenja dopinga.

- Saigrači me zovu Doktor i to vam dovoljno govori kako se šale sa mnom. Ali, sve su to dobronamerne šale i ja sam zadovoljan. Inače, ubrzo pošto mi je izrečena kazna, iz Novog Sada preselio sam se u Beograd i posvetio se školovanju. Diplomirao sam na Akademiji za diplomatiju i bezbednost – ispričao je Jovanović svojevremeno za Alo.

A nije tajna i da je veliki zaljubljenik u noćni život i da se dosta družio sa Vladom Mandićem, takođe poznatom po parti pohodima i vezama sa brojnim cicama sa naše estrade.

Pre nekog vremena se čak i šuškalo da je Mandić, inače član SNS-a, preko svojih veza u stranci pokušavao da Jovanovića progura na mesto zamenika načelnika Komunalne policije, međutim na kraju od te priče nije bilo ništa.

nataša bekvalac