Željko na žurki kod Nine i Sabine

Nakon sjajne žurke koju je u nedelju priredila naša ekipa na Eurosongu, Željko Joksimović je nakon brojnih proba, jučerašnji dan posvetio obilaženju zabava koje su priredile druge delegacije.

Najbolji provod bio je kod "komšija" koji su u centru grada priredili žurku i mini koncert uz gitaru za prijatelje i fanove Nine Badrić na kome je Nina još jednom pokazala da sjajno zvuči uživo.

Nakon toga, Željko se u pratnji Jovane uputio na žurku domaćina, Azerbejdžana, koja je organizovana nedaleko od hotela u kojem je odsela naša delegacije, a na kojoj je predstavljen kao specijalni gost njihove predstavnice, Sabine Babajeve.

Fotografije sa žurke pogledaj OVDE

Željko i Sabina se poznaju više od 10 godina, od učešča na Slavjanskom Bazaru u Vitebsku, 1999. godine, tako da Željku nije bilo teško da na njenu molbu, specijalno za tu priliku, zajedno sa bendom nešto i odsvira.

U nastavku večeri, Joksimović je izveo pesmu koja je dan pre bila hit na žurci srpske delegacije i tako je još jednom zapalio atmosferu u Jazz klubu. Po završetku žurke su usledili intervjui sa domaćicom večeri Sabinom Babajevom.