DOBRA VEST: Počelo Nicola’S sniženje

Nicola’S ime koje je više od dve decenije sinonom za mušku i žensku eleganciju, dobro je poznato svima onima kojima su podjednako važni izgled i kvalitet. U duhu predstojećih praznika i doba darivanja, ova renomirana modna kuća je dala svojim mušterijama do 50 odsto sniženje na ceo asortiman, koje će trajati do isteka zaliha.

Nicola’S je mesto gde svako može naći nešto za sebe, haljinu, odelo ili kaput. Iako nam je u ledenim danima, kada temperatura vazduha pada ispod nule, najvažnije da se utoplimo, takođe je bitno i da lepo izgledamo. Sa modnom kućom Nicola’S možete naći pravu meru.

FOTOGALERIJA:
NICOLA’S KOLEKCIJA

Nova Nicola’S kolekcija, kao i uvek, nudi mladim poslovnim ženama širok spektar dobro dizanirane odeće za svaku priliku: odeću za posao, zabavu, happy, opuštanje, odmor i putovanja. Napravljena od prirodnih materijala, Nikola'S garderoba je idealna za svaki dan. Savršeni komadi odeće od rustičnog, prirodnog pamuka i lana u kombinaciji sa liocelom koji ima izgled kepera, ali je nežan kao svila, udoban, mek i otporane na gužvanje. Ispunjenje želje svake žene - da ima odeću koja ne mora da se pegla. Ne samo što ne mora da se opterećuje tokom napornog radnog dana da li se možda izgužvala, već joj štedi i vreme koje može da potroši u druženju sa prijateljima, kupovini ili na neki drugi kreativan način.

Sve više muškaraca shvata da kroz svoj stil oni govore o sebi. Pravi muškarac pored toga što je poslovan i uspešan, prati i kulturna dešavanja, izložbe, muzičke koncerte, predstave. Verovatno se pitate postoji li takav? Sada vam je lak da ga prepoznate. savršeni mušarac na sebi ima odabranu Nicola’S garderobu.

Strogi muški stil inspirisan pop kulturom i modom 80-ih godina je glavna inspiracija nove kolekcije. Tu su dugi vuneni kaputi, grafički čist kolorit i urban art izgled.

Nova kolekcija inspirisana je pop kulturom i modom 80-ih godina. Tu su dugi vuneni kaputi, grafički čist kolorit i urban art izgled. Ipak, za savremene muškarce koji vole retro stil, ima komada u kojima će izgledati kao da su vremeplovom stigli iz 30-ih godina 20. Veka. Detalji poput što su beli šalovi od kašmira čitavoj kombinaciji daju nedoljiv šarm.

Za Prometeje 21. veka, tu je kolekcija inspirisana herojima 70-ih godina prošlog stoleća, Igi Popom, Džimijem Hendriksom i, naravno, rodonačelnikom pank pokreta, Sidom Visisom i Sex Pistolsima. Ovu garderobu krase smele kombinacije nitni i rajfešlusa sa materijalima kao što su štofovi od vune i kašmira. Kratki dvoredni kaputi i mantili od materijala novijih tehnologija su upravo ono sto predstavlja taj šik, glamur i jasno definisan stav u odevanju savremenog muškarca koji ima svoj stav i ne stidi se da ga pokaže.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, kupite nešto iz Nicola'S kolekcije sebi i dragim ljudima, po povoljnim cenama. Sniženje do 50 % traje do isteka zaliha.