RAZLOZI SU OPRAVDANI: Seks na plaži je zapravo jako loša ideja

1. Svuda se zavlači pesak

Peščane plaže izgledaju kao iz bajke, ali nisu idealno mesto za seks. Sićušna zrnca peska uvlače se svuda, a ako vam se zalepe za telo smetaće vam tokom odnosa, a možda će vas čak i boleti.

2. Takav seks bi trebalo da bude spontan

Ali nije. Za početak želećete nešto da stavite ispod sebe jer ne možete biti na pesku, a najmanje na kamenju goli u akciji. Moraćete da stavite peškir, ali ni to nije potpuno praktično. Onda shvatate da ste ipak izloženi pogledima. Sve to čini da se više opteretite nego uživate.

3. Seks u javnosti

Koliko god to nekome može biti privlačno, velikom broju ljudi zapravo je vrlo neprijatno da bude izložen pogledima javnosti u tako intimnom činu. Uostalom, može vas privesti i policija zbog remećenja javnog reda i mira. A osim toga, vrlo je verovatno da će vaše gole guze završiti i na web portalima i u novinama. Ne želite baš da vas mama i tata prepoznaju, jel' da?

4. Na plaži nikad niste sami

Kerovi, rakovi, opušci od cigareta, razbijeni komadići stakla sveprisutni su deo plaže. Noć je specifična jer obično ne vidite kada nešto mili oko vas, a ni insekti vas neće zaobići. Ne želite da budete sve vreme uplašeni, pa se radije prebacite u svoja četiri zida.

5. To nije dobro za vaše intimne delove

Nije ništa neuobičajeno da zaradite infekciju na plaži, podseća "Glamour" magazine. Ipak, ste svojim golim telom izloženi mogućim povredana i penisa, i vagine.

Izvor: 24sata.hr

seksseks na plaži