NS Winter Fest: Večeras nastupaju hor OŠ "Đorđe Natošević", bendovi "Čupavci" i "Tu ima zvuka", i DJ Kick Kong

Muzički program juče su na Singing Christmas Tree otvorili naši gosti „Dečiji hor kulturnog centra Beograd“, a nakon toga slušali smo bend „Mamorlook“ i DJ sa Delta radija.

Drvene kućice u kojima možete kupiti različite rukotvorine, hranu, ukrase, poklone, suvenire, otvorene su od 9 časova, a večeras nastavljamo i sa muzičkim program.

Na „raspevanoj jelki“ od 18 časova nastupiće hor OŠ „Đorđe Natošević“ iz Novog Sada.Singing Christmas Tree, jedinstvena konstrukcija na kojoj nastupaju dečiji horovi, realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Gošća Singing Christmas Tree biće Agota Vitkai Kučera, operska pevačica i profesorka na novosadskoj Akademiji umetnosti, koja nam je rekla da praznike pamti po porodičnim okupljanjima, a da od „Novosadskog Winter Festa“ očekuje da okupi i stare i mlade, ali i one koji su osećaju usamljenima.

Program na bini otvara se u 19 časova i to nastupom bendova „Čupavci“ i „Tu ima zvuka“.

Od 20h slušaćemo muziku po izboru DJ-a Kick Kong.

Na panoima koji su postavljeni na Trgu slobode, možete pogledati izložbu fotografija fotoreportera Radivoja Hadžića, kao i najlepša i najznačajnija umetnička dela iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.