Štrand Summer Fest: Danas "Priča sa dalekih putovanja" i celodnevno druženje sa najmlađima!

Crtanje, slikanje i bojenje, kao i igranje u pesku, najinteresantnije su aktivnosti najmlađim posetiocima Štranda, zbog toga vas celodnevni dečiji kutak očekuje svakog dana na platou ispod Mosta slobode, kako bi decu sklonili sa jakog sunca.

Danas od 18horganizujemo prvu -Priču sa dalekih putovanja. Naš gost bićeŽikica Milošević, glavni urednik magazina "Diplomacy and Commerce" i magazina "Hello! Travel" i putopisni novinar. Čućemo njegove interesantne priče i iskustva sa dalekih putovanja.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Poklon Novosađanima biće i koncert grupe „The Frajle“ i promocija njihovog novog albuma u subotu, 17. juna, a istog dana od 10h vežbaćemo sa čuvenim treneromMarkom Tajsom.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra,Štrand Summer Fest, organizuju kompanijeColor Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podrškuGrada Novog Sada.

Prijatelji festivala suJelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linkuwww.color.rs/strandsummerfest2017, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici –Štrand Summer Fest