STARLETA NA MUKAMA: Stanija Dobrojević ne sme da se vrati u Srbiju

Iako je snimila nove pesme i zakazala veliki broj nastupa, novokomponovana pevačica morala je da otkaže sve tezge, kao i promociju novih spotova, jer njen novi dečko nema razumevanja za njen hobi.

Ona trenutno boravi u Americi, a uprkos želji da se vrati u Beograd, dečko joj je postavio ultimatum - ili on ili karijera.

Izvor blizak Staniji tvrdi da je ona u dilemi kako da se postavi u ovoj situaciji jer je veoma zaljubljena, međutim, svesna je da je uložila mnogo novca, ali i truda da se ostvari kao pevačica.

- Kada su počeli da se zabavljaju, njemu nije smetalo to što Stanija želi da se bavi pevanjem. On je mislio da će to sve ostati na nivou snimanja spotova i gostovanja u emisijama. Ipak, kada je počela sa nastupima, to mu se nikako nije dopalo - otkriva izvor blizak Staniji i dodaje:

- Kada je napravila pauzu i otputovala kod njega u Ameriku, on joj je priznao da mu se ne dopada njen posao, te da želi da ona zaboravi na muzičku karijeru. Svađa je trajala nekoliko dana i on nije želeo da popusti. Stanija je morala da nazove sve gazde lokala kako bi otkazala nastupe - otkriva izvor.

Dobrojevićevoj je, osim karijere, najveći problem to što brata i majku nije videla već nekoliko meseci.

- Dečko joj je predložio da njih dvoje doputuju na Floridu o njegovom trošku, pošto ne želi da ona za sada ide u Beograd. Sve je uradio kako bi je tamo zadržao, čak ju je i angažovao za nekoliko modnih editorijala za firme čiji je vlasnik - kaže Stanijina bliska prijateljica.

Stanija je na mukama zbog ove veze, kako tvrde njeni prijatelji, a sa majkom se svakodnevno čuje putem "Skajpa" i ne želi da joj otkrije pravi razlog njenog odsustva iz Srbije.

- Ona zna da njena majka nikada ne bi podržala takvu vezu i to da se jedan muškarac tako ophodi prema njenoj ćerki. Upravo zbog toga, Stanija ne želi da prizna svojoj porodici pravu istinu - otkriva izvor.

Izvor: Alo!
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

amerikastanijastanija dobrojević