NEMA JOJ RAVNE: Snežana Dakić prokomentarisala venčanje svog bivšeg muža

Venčanje je održano u jednom luksuznom beogradskom hotelu, i to za 200 zvanica. Bivša supruga Vladimira Mikića, voditeljka Snežana Dakić, otkrila je da nema mesta sujeti, te da joj ne smeta što se njen bivši partner ponovo oženio.

- Naravno da sam čestitala Vladimiru. Poželela sam mu svu sreću ovoga sveta - rekla je Snežana i priznala da između nje i Vladimira ne postoje nesuglasice.

- Nas dvoje smo ostali u dobrim odnosima i zaista se odlično slažemo - dodala je voditeljka.

Nakon razvoda od Snežane Dakić, Vladimir Mikić nije ostavio nezbrinutu svoju bivšu suprugu i ćerku Lauru, već im je, kako je i sam otkrio, ostavio stan, a daje i pozamašnu alimentaciju.

- Već sam na suđenju rekao da stan ostavljam njoj i Lauri. Smatram da im taj stan pripada, ali procedura je takva da to mora da se ozvaniči i na sudu. Realan sam u celoj situaciji, a ako druga strana misli da je malo to što pružam, onda je ona nerealna. Sami procenite da li je mnogo ili malo mesečna alimentacija od 350.000 dinara - izjavio je Vladimir nakon razvoda.

Biznismen i njegova nova supruga nisu štedeli na venčanju, pa su izdvojili pozamašnu svotu kako bi sve izgledalo kao u bajci. Prvi ples je bio uz pesmu Selin Dion, dok su nakon toga imali i vatromet, koji je trajao ceo sat. Vladimir je otkrio će mu treći brak biti i poslednji.

Izvor: Alo!
Foto: Hello!/Arhiva

snežana dakićVladimir Mikić