Makabi još uvek favorit

BEOGRAD, 24. marta 2010. (Beta) - Dan nakon pobede nad Makabijem u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige, košarkaši Partizana istakli su da ne žele da upadnu u euforiju i da u četvrtak očekuju još teži duel sa ekipom iz Tel Aviva.

"Makabi je i dalje favorit, igraju i sledeću utakmicu pred prepunom dvoranom svojih navijača. Probaćemo da se mnogo bolje pripremimo za taj duel", izjavio je Dušan Kecman za sajt Partizana.

Plejmejker Lester Mekejleb ocenio je da ekipa mora da ide korak po korak. "Idemo iz utakmice u utakmicu. Moramo da budemo hladne glave. Želimo da se odmorimo što više možemo i da u drugi meč uđemo još jači", istakao je Amerikanac.

Bek Aleksandar Rašić naveo je da je Makabi još uvek favorit. "Pokušaćemo da popravimo ono što nije valjalo i probamo da dobijemo i drugu utakmicu. Najbitnije je da nikada ne odustajemo, da tim do kraja veruje da može da napravi preokret. Moramo da se odmorimo, pogledamo ovu utakmicu i vidimo gde smo grešili. Samo da odigramo maksimalno", kazao je Rašić.