UČESNICE VELIKOG BRATA SU SE OTIMALE ZA SEKUND NJEGOVE PAŽNJE: Da li biste danas prepoznali alfa mužjaka Slavka Labovića?

Zbog svoje kršnosti ovaj crnogorski glumac uglavnom je tumačio negativne likove ili mafijaše, a kako i sam kaže filmu "U Kini jedu pse" kojim mu je bio jedan od prvih ostvarenja, specijalizovao za uloge opasnih tipova.

Podsetimo, Slavko je u glumačke vode ušao zahvlaljujući poslu izbacivača iz najvećih diskoteka po Kopenhagenu, gde se prijavio za prvi kasting i tako dobio svoju prvu ulogu. Pored danskih glumaca on je imao čast da glumi sa Žikom Todorovićem i Vukom Kostićem u "Apsolutnih sto", sa Nikolom Rakočevićem u "The Travelator", sa Draganom Bjelogrlićem u seriji "Folk".

Takođe, Srbija ga je bolje upoznala u VIP "Velikom Bratu" a sigurno se sećate čuvenog venčanja kada i njegove uloge Sulejmana Veličanstvenog kada su se "sultanije" Vendi i Maja Nikolić otimale za njega. Slavko je tada sve ukućane šokirao kada je na ceremoniji odbio da se oženi Hurem i umesto braka sa Majom Nikolić, rešio da obnovi bračne zavete sa Đulbehir (Vendi).

Jedna od poslednjih uloga bila je u seriji "Ubice mog oca" gde je igrao mafijaša.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: slavkolabovic/Instagram

glumackako danas izgledamaja nikolićslavko labovićUbice mog ocaveliki bratvesna vukelic vendi