Ambasadorka Izraela, Ivan Đoković i Tanja Miščević otvaraju "Moja Kravica Food Talk 2018"

Ovogodišnja konferencija se održava u Hotelu "Sheraton" u Novom Sadu u petak 8. juna.

Konferenciju će otvoriti Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i Sekretar za privredu i turizam, Tanja Miščević, šefica Pregovaračkog tima Srbije sa EU i Nj.E. Alona Fišer Kam, ambasadorka Izraela.

Program će otvoriti panel “Hello, Big Apple – Serbia is back!” - u okviru kojeg će se razgovarati sa srpskim proizvođačima hrane koji će posle 10 godina pauze ponovo učestvovati na “Fancy Food Show”-u u Njujorku

Gost "Moja Kravica Food Talk" biće i Eyck Zimmer, award-winning chef, Chevalier Ordre du Mérite Agricole, koji će održati prezentaciju. Zimmer je nagrađen titulom "Chef of the Year in Great Britain 2006" i "Chef of the Year in Portugal 2008".

Ove godine - prvi put dodeljujemo "Food Talk Awards" za najbolje prehrambene proizvode u različitim kategorijama.

Tokom panela razgovaraće se i o tome kako nam reklamiraju hranu i da li im verujemo, novim pravilima bontona za stolom - ručak bez vina, cigareta i mobilnog telefona, kako da moj restoran/hotel/klub - preživi treću godinu, kao i vinskom tržištu u regionu.

"Šta su (stvarno) jeli Nemanjići" reći će nam u svojoj prezentaciji Tamara Ognjević, istoričarka umetnosti, pisac i gastroheritolog, osnivačica i direktorka Artis centra.

Organizovaćemo i PRESS Celebrity Food Quiz - Da li si bolji kuvar ili novinar? u kojem će najbolji kuvari među novinarima pokazati svoje umeće.

Prateći program:

18,00 – “Stare novosadske kafane” - vođena tura u centru grada. Polazak – kod spomenika Svetozaru Miletiću na Trgu slobode. Broj učesnika ograničen – prijave putem mejla - jelena.jovicic.cpg@gmail.com

Detalji pograma i informacije o kotizacijama:

www.color.rs/foodtalk2018

Alona Fišer-Kamivan đokovićmoja kravica food talk 2018tanja miščević