SAD LETIŠ, ALI PAZI SE SLETANJA: Tamara Đurić žestoko odbrusila Kiji na provokaciju o silikonskim zadnjicama!

Netrpeljivost između ove dve rijaliti zvezde je počela kada je Tamara na Instagramu poručila Kiji da bi joj umesto Cecine haljine bolje stajala maturska haljina Ane Sević.

- Nisam videla matursku haljinu Ane Sević i ne znam kakva je. Što se tiče atributa, naravno da ih nemam kao Ceca, ja sam Kija i imam svoje atribute. Nemam u planu da se dorađujem, imam veće grudi i uvek ih skrivam. Pre nego što sam letela, stavila sam hijaluron u usta i sada je to isparilo. Neću stavljati silikone u zadnjicu kao neke, eventualno bih nakon porođaja stavila silikone u grudi - rekla je Kija.

Tamara i dalje ne miruje, pa je morala da odgovori na ovu Kijinu izjavu jer se našla prozvanom zbog zadrugarkine rečenice o silikonima u zadnjici:

- Nisi ti letela devojko, nego si prodavala sendviče u avionu. Sad "letiš", ali pazi se sletanja uvek je to opasnije. Neki smo ostali bez silikona, a neki ste ostali bez muža, neki greškom lekara, a neki sopstvenim nedostacima i greškama. Od sad ću te zvati Dafina jer ćeš morati da bežiš od sadašnjih fanova kad provale koja je to prevara. Ali, nema veze, moćićeš da pevaš i pevaš u vozu na relaciji Bar-Kolari dok nosiš sendviče sa parizerom... A od atributa si pokazala muža, dečka i WC švalera, tj. Slobu, Andriju i Filipa i, slažem se, pravi su ti atributi i prirodni sve smo ih videli nisu silikonski momci.

Izvor: Alo.rs/D.R.,I.F.
Foto: tamarastar89/Instagram

hijaluronkija kockarprozivkesilikonitamara djuric