MILIĆ VUKAŠINOVIĆ ODGOVORIO NA ĆERKINE OPTUŽBE: Maja mi se sveti jer sam joj rekao da je narkomanka

Posle ispovesti rokerove naslednice za "Kurir", u kojoj je ona ispričala strašne detalje iz njenog detinjstva, kao i razloge zbog kojih je dva puta pokušala da izvrši samoubistvo, oglasio se poznati muzičar sa svojom verzijom priče. Milič kaže da ništa od navedenog sa njenim rezanjem vena da to nije prvi put i da, kad god krizira kao dugogodišnja narkomanka, to radi da ode u bolnicu da se malo popravi – napisao je Vukašinović na Tviteru i dodao:

Ćerka se meni sveti što sam izneo istinu o njenoj narkomaniji i što će posle ovoga ponovo da krizira i možda joj ovog puta i uspe da sebi oduzme život.

Na konstataciju jednog pratioca da je kao roditelj negde omanuo, roker mu je odgovorio:

Ako misliš da je svojoj ćerki trebalo da zabranim da se zaljubi i da se zabavlja sa svojim odbranikom, onda jesam omanuo, a zaljubila se u lepog, talentovanog dečka bubnjara koji je navukao na heroin i to nakon kraja rata u Sarajevu gde smo bili sve vreme – napisao je nekadašnji bubnjar "Bijelog dugmeta" i frontmen "Vatrenog poljupca" i dodao da ovu priču nije želeo da "razvlači" po medijima i društvenim mrežama.

Samo sam morao da objasnim ove bljuvotine o meni od moje ćerke i razlog zašto to radi jer njena bestijalnost nema kraj – završava roker.

Izvor: Kurir.rs
Foto: vukasinovic.milic/Instagram

Maja Avdibegovićmilić vukašinovićnarkomanija