DONELA TEŠKU ODLUKU: Aleksandra Prijović će nastaviti da nastupa pod svojim devojačkim prezimenom, Filipu nije svejedno

Naime, Prijovićeva je posle nekoliko meseci razmišljanja konačno presekla i donela odluku koja se nimalo nije dopada suprugu Filipu, a to je da ostane Prija!

Ipak, iako nezadovoljan što je na posterima koji su publiku pozivali da dođe na nastupe pisalo Aleksandra Prijović, a ne Živojinović, njen suprug joj je, kao i uvek, bio glavna podrška na nastupu. Filip je sa tekstopiscem Draganom Brajovićem Brajom na splav stigao malo posle ponoći.

Kako kaže izvor „Alo!“ Filip je jedva prihvatio Aleksandrinu odluku da devojačko prezime ostane za javnost.

- Ruku na srce, Filip je imao veliku želju da Aleksandra karijeru nastavi kao gospođa Živojinović, ali na kraju je popustio i shvatio da ona ima pravo kada kaže da bi joj to na neki način poremetilo nastupe u inostranstvu. I sam je posle nekog vremena sagledao stvari iz drugog ugla i uvideo da nijedna pevačica sa naše estrade nije menjala ime pod kojim je karijeru počela. Eto, prva Brena nije postala Živojinović. Zato su na kraju sve rešili i ostavili to iza sebe - priča izvor i dodaje da je par sklopio dogovor da svako vodi brigu oko svoje karijere i da se niko nikome ne meša.

- Aleksandra finansijski i te kako doprinosi njihovom zajedničkom budžetu i pre Filipa je zarađivala mnogo i vrlo lepo znala sa parama i karijerom. Često je nazivaju devojkom koja se dobro udala, a niko se ne seća koliko je nastupala na početku karijere i da je i tada u rukama imala veliki novac. Zato joj ne treba zamerati što ne dozvoljava da joj se iko petlja u karijeru. Razgovarali su o svemu i rešili da svako donosi svoje odluke kada je reč o poslu, što je svakako najbolje za oboje - zaključuje izvor.

A ono što je mnoge iznenadilo na nastupu pre dve večeri jeste duga, široka haljina koju je pevačica nosila, budući da se do tada pojavljivala isključivo u atraktivnim izdanjima - kratkim uskim suknjicama i haljinama. Te večeri haljina joj se vukla po podu, pa je Filip u nekoliko navrata pomogao svojoj dragoj da je ne nagazi dok dolazi do separea. Iako je do tada gotovo uvek Aleksandrine nastupe pomno pratio iz prvog reda, Brenin posinak ovog puta nije bio ispred bine. U društvu prijatelja ranije je napustio splav, dok je Prijovićeva pevala do kasno u noć. Ona je umesto vina, u kojem obično uživa na nastupima, cele večeri pila samo vodu i s osmehom nazdravljala svom najbližem saradniku Braji.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/aleksandra__official

Aleksandra prijovićnastupprezime