800 ZVANICA PRISUSTVOVALO VENČANJU: Deca Bogoljuba Karića izgovorila sudbonosno "da" pred bogom (VIDEO)

Sin i ćerke srpskog biznismena venčali su se juče sa svojim partnerima u Hramu Svetog Save u Beogradu u prisustvu 20 sveštenika.

Srpski biznismen Bogoljub Karić i njegova supruga Milanka danas su imali trostruki razlog za slavlje! U kripti Hrama Svetog Save u Beogradu, uz pratnju crkvenog hora i u prisustvu 20 sveštenika i mnogobrojnih članova porodice i prijatelja, njihove dve ćerke Danica i Nadežda, kao i sin Nebojša, sa svojim izabranicima Nikolom Stoilkovićem Karićem i Dejanom Lazarevićem, odnosno Ksenijom, izgovorili su sudbonosno "da" pred Bogom, i to na Veliku Gospojinu. Mada je trebalo da se na večnu ljubav zavetuje i treća Bogoljubova ćerka Jelena sa suprugom Goranom Lazarevićem, oni se ipak nisu venčali u crkvi jer su kumovi kasnili, pa će crkveni brak naknadno sklopiti.

Na crkveno venčanje je među prvima stigla Danijela Karić sa dečkom Ivanom Mileusnićem, a na kraju ceremonije bila je još radosnija jer je uhvatila bidermajer, i to baš onaj koji je bacila njena sestra od strica Danica, sa kojom je svojevremeno pevala u grupi "Di en Di". Venčanju je prisustvovala i baka mladenaca, Bogoljubova majka Danica i brat Dragomir Karić. Veliku pažnju su izazvali Bojan Karić sa suprugom Mašom, Simon De Karić, pevačica Merima Njegomir, a glumica Mirka Vasiljević došla je sa svekrom i svekrvom, fudbalskom legendom Dušanom Savićem i njegovom suprugom Marinom.

Bogoljub Karić, koji nije skrivao sreću i kod koga se nisu mogli ni na trenutak uočiti tragovi umora, sa ushićenjem je posle venčanja rekao:

- Utisci su veličanstveni. Šta ima lepše nego kad se ljudi žene, udaju, deca rađaju. Došli su naši prijatelji iz 27 država da uveličaju svečanost. Čekala su deca da se ja vratim u Srbiju i da se svi okupimo zajedno. Ovo je za nas najradosniji dan.

Karić smatra da bi svake godine u hramu na Vračaru trebalo organizovati kolektivno venčanje za sve koji nisu sklopili crkveni brak.

- Želja nam je da se u organizaciji "Karić fondacije" hiljade parova venčaju u jednom danu - istakao je Karić. - To će biti podstrek svima da se žene i udaju, jer Srbija mora da radi, gradi i rađa. Najvažnija je sloga, jedinstvo i maksimalna tolerancija u porodici. Ako nema tolerancije, nema ni ljubavi, ni sreće. Mi Karići pokušavamo da uz snagu, mladost i raznolikost, jer svako misli drugačije, to objedinimo.

Posle veličanstvene ceremonije u hramu, upriličeno je glamurozno slavlje za 800 gostiju u velelepnoj porodičnoj vili "Jelena" na Dedinju, uz učešće velikih estradnih zvezda.

Lepotica iz Amerike, tamnoputa Fejt, prijateljica porodice Karić, uhvatila je jedan od tri bidermajera po završetku crkvenog venčanja, i bila je, naravno, neizmerno srećna zbog toga. Fejt je otkrila da je očarana i lepotom Beograda. Razdragani Bogoljub je za sledeću godinu najavio njenu glamuroznu svadbu na Floridi.

Izvor: Novosti.rs
Foto: bogoljubkaric/Instagram

bogoljub karićcrkveno venčanjedanica karićhram svetog saveMilanka KarićNadežda KarićNebojša KarićTOP