OVO JE BIO NAPAD NA MENE: Dušica Jakovljević o eksploziji automobila!

Nakon što je voditeljki Zadruge Dušici Jakovljević automobil, koji je vozila poslednjih meseci dignut u vazduh javnost je šokirana. Dan nakon eksplozije voditeljka se javila u program uživo i sa auditorijumom podelila svoje utiske o ovom događaju.

- Ne znam šta da kažem, meni je jako žao što se ova priča širi i što se moj partner dovodi u pitanje. Da ja vozim Juga to ne bi bilo tako, ali pošto je u pitanju džip cela priča se odmah dovodi u neke druge konotacije – rekla je Dušica.

- Ovo je bio napad na mene, a ne na čoveka koji već mesecima nije u Beogradu. To je auto koji sam ja kupila za lične potrebe, koji sam kupila sama! Nikada nisam ni sa kim podelila koje je marke auto koji vozim, tako da ne znam da li je i kako neko to mogao da sazna preko društvenih mreža. Kupila sam ga od novca koji sam sama zaradila u proteklih 20 godina poštenog rada - nastavila je priču voditeljka, pa se osvrnula na sam momenat eksplozije.

- Sve je izgorelo, materijalna šteta je potpuna. Bila sam sama u stanu. Imala sam osećaj da je nešto u meni puklo. Prvo sam pomislila da je zemljotres, pa sam pošla ka kupatila da vidim da nije u pitanju bojler. Kada sam videla dim kroz prozor sobe mislila sam da se obrušio deo zgrade. Nije mi ni palo na pamet da je u pitanju moj automobil. Tada mi je i pozlilo, srećom brzo sam došla sebi. Nadam se da će i ovo proći - završila je svoje uključenje u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

U subotu 1. Avgusta, oko 9 časova ujutru, eksplodirao je džip koji je vozila poznata voditeljka Zadruge, ali automobil nije bilo na njeno ime.

Prema nezvaničnim saznanjima, vozilo je u vlasništvu Beograđanina Dragana Milića, a tokom poslednjih meseci vozili su ga Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

dušica jakovljevićeksplozijajovica AleksićTOP