NIKOLA NE VOLI DA SE EKSPONIRA: Kristina Radenković otkriva šta joj suprug zamera

Iako je već 10 godina na RTS-u, Kristina ističe da ne razmišlja o prelasku na neku drugu televiziju.

- Dobijala sam ponude, ali nikad nisam razmišljala o tome. Kad stavite na vagu šta vi želite i šta pruža ova televizija i kad stavite na vagu nešto drugo, nikad finansijski momenat ne može da nadoknadi na nekoj drugoj televiziji tu udobnost koju imam i to čuvanje od svega nekulturnog ili nečeg s čime bih se ja možda suočila, a ovde sam nekako sačuvana.

Voditeljka je jedna od retkih javnih ličnosti, koja voli da podeli svoje intimne trenutke sa fanovima na društvenim mrežama.

- Možda ne bih ni sačuvala intimu da nemam Nikolu, advokata, pored sebe, mog venčanog supruga koji ne voli da se eksponira. Inače ja sam vrlo ekstrovertna i otvorena, tako da bi verovatno sve bilo na izvolte. Ali zahvaljujući njemu, moram malo da čuvam privatnost - kaže Radenkovićeva i dodaje:

- On ne voli, pošto smo došli u digitalno doba, ako je neki divan zalazak sunca na moru, da ja vadim telefon i da pokušavam da ovekovečim taj trenutak. Njemu smeta što ja gubim vreme umesto da uživam u momentu, to je sve što mi zamera.

Kristinina ćerka, napuniće uskoro tri godine, a zgodna plavuša tvrdi da nije imala previše odricanja zbog posla.

Otkriva da je često vodila Taru na snimanja i sastanke, a da je najteži trenutak bio kada je istovremeno radila na televiziji i u pozorištu.

- Za svih ovih 10 godina bio je samo jedan momenat, ali to nije bilo zbog televizije već zbog mog ličnog angažmana u pozorištu. Bilo je malo tesno, to je bilo u februaru ove godine, ali opet kažem - ne zbog televizije. Oni su uvek tu, kad god je Tara bolesna, i uvek mogu da je dovedem na televiziju. Održali smo ne znam koliko sastanaka kad nju nije imao ko da čuva, tako da su zaista tu uz mene i uvek su me podržavali. Uvek sam mogla sa kolicima da uđem bilo gde, ako sam morala da budem tog momenta tu. Tako da sam stres sama sebi napravila angažovanjem van televizije. Ne moram da se odričem, a iako se odričem, ja to ne osećam zato što uživam u ovom poslu - ističe ponosna mama i otkriva da li bi volela da se oproba u još nekom formatu pored “Slagalice”.

- Šta god da radim, vi biste me najčešće gledali u formatu “TV Slagalica”. Prosto je to format koji je najgledaniji u zemlji i ide svako veče. Moram priznati, sve formate koje sam želela, ja sam dobila priliku da radim.

Izvor: Blic.rs
Foto: krisradenkovic/Instagram

kristina radenkovićnikola Radojevićtara Radojević