HOLIVUDSKA LEPOTA: Džoan Kolins otkrila beauty trik koji je naučila od Merilin Monro

Džoan Kolins, svetu najpoznatija po ulozi glamurozne i zlobne Aleksis u mega-popularnoj seriji osamdesetih “Dinastija”, u svojoj 84-toj i dalje prkosi godinama mladalačkim izgledom. Ona kaže da njena rutina nege kože uključuje jedan trik koji je naučila od legendarne Merilin Monro.

Pošto je godinama jedna od najatraktivnijih glamuroznih žena u šoubiznisu, biće vam oprošteno ako mislite da režim za negu kože glumice uključuje super ekstravagantne stvari.

Naime, umesto da troši na skupe preparate za lice, 84-godišnja glumica otkriva da tajna njene lepote uključuje samo led i dva pamučna jastučića.

Džoan, koja svojim izgledom i dalje prkosi svojim godinama, rekla je:

- Moj najbolji trik koji koristim pre svih društvenih događaja – uzmem posudu sa ledom i pamučne jastučiće, stavim ih na oči, ostavim pet minuta i rezultat je sjajan.

To je jedan od jednostavnih trikova zvezde koji je naučila od Alana Snajdera, poznatog makeup umetnika koji je šminkao Merilin Monro za snimanje.

Podsetimo, Džoan se počela baviti glumom u 1950-ima i udavala se pet puta. Njen sadašnji suprug, s kojim je u braku 15 godina, Persi Gibson, je 32 godine mlađi od nje. Možda je tajna njene vitalnosti ipak u tome.

Izvor: Atma.hr
Foto: Larry King-Printscreen/Youtube

beauty savetidžoan kolinsjastučićiledmerilin monro