SA BIVŠIM SUPRUGOM OSTALA U DOBRIM ODNOSIMA: Jelena Veljača progovorila o razvodu

Prošlo je oko dva meseca kako su se Jelena Veljača i Dražen Čuček razveli, a sada je glumica odlučila progovoriti o detaljima razvoda, te kako se danas slažu i koliko se često vide.

- Lena doslovno uleti u restoran, a oni već sve rade prilagođeno njenim nutricinističkim potrebama jer ona ima posebnu vrstu ishrane. Trči konobarici u zagrljaj jer je već svi poznaju tamo. Tako da se na kraju svakog dana, na kraju snimanja, tamo nalazimo Lenin tata, Lena i ja - otkrila je.

Osim na Leni, Jelena je istaknula i kako je zahvalna da je Dražen bio partner s kojim se jako dobro slagala, te su raskid prošli na vrlo zreo način.

- Razvod je užasno teška stvar i ja sam samo imala sreće što, u trenutku kad smo prolazili emotivnu krizu, to nije bilo javno. Imali smo sreću da smo oboje karakterno osobe koje su stabilne i mirne, te nismo imali potrebu egom rešavati raskid ljubavne veze. Osim toga s Lenom smo oboje postali roditelji i to nam je stvarno najbitnije-ispričala je glumica.

Budući da su se zbog Jeleninog posla morali preseliti u Beograd, malena Lena je tamo krenula u vrtić, pa glumica ističe kako je već počela učiti nove reči:

- Na primer, ruksak ne zove više ruksak nego ranac, mrkva joj je postala šargarepa, pa sam se i ja odlučila malo prilagoditi njoj.

Osim Lene, Jelena bi volela imati i još dece:

- Meni je san ceo život bio imati troje do petoro dece, ali naravno – Mi sanjamo, Bog se smeje, kako kažu vernici, ali s obzirom da nisam neki preterani vernik, ja ću samo reći - ja i dalje sanjam.

Izvor: expresstabloid.ba
Foto: jelka13/Instagram

Dražen Čučekhrvatska glumicajelena veljačarazvod brakaTOP