Bambi volonteri za decu Požarevca

Kompanija "Bambi" u subotu je organizovala volontersku akciju "Naš Požarevac", u okviru koje je preuređeno dvorište požarevačog vrtića "Bubamara". Zaposleni kompanije su na ovaj način obeležili i rođendan kompanije, koja danas slavi 51. godinu postojanja.

Više od 40 Bambi volontera, zaposlenih u toj kompaniji, očistili su dvorište vrtića "Bubamara", ofarbali klupe, ali i sredili postojeći mobilijar, kako bi pomogli najmlađima da rastu i igraju se u čistom i zdravom okruženju.

- Kroz ovakve projekte i volonterske akcije, kompanija Bambi i svi naši zaposleni žele da šire duh zajedništva i humanosti u lokalnim zajednicima i među svim našim građanima - istakao je Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću kompanije "Bambi".

Marija Bajić, direktorka Predškolske ustanove "Ljubica Vrebalov" u Požarevcu pozdravila je društveno odgovornu akciju koju je kompanija "Bambi" organizovala. Ona je ocenila da će 150 dece polaznika vrtića "Bubamara" biti veoma srećno novim izgledom dvorišta i igrališta, koje su "Bambi" volonteri ulepšali.

Budući da je sedište kompanije u Požarevcu, ovakvim akcijama zaposleni u "Bambiju" trude se da utiču na poboljšanje kvaliteta života svojih sugrađana, a posebno najmlađih.

Izvor: Promo
Foto: Promo

bambiBubamaraMarija BajićNaš PožarevacNemanja Brkovićpožarevac