MUZIČKE ZVEZDE NA OTVARANJU SKI SEZONE NA KOPAONIKU: Saša Matić, Bajaga i Dejan Petrović na SKI OPENINGU

Deveti po redu SKI OPENING KOPAONIK održaće se, zbog velikog interesovanja i veoma bogatog programa, tokom dva vikenda u terminima od 6. do 9. i od 13. do 16. decembra. Prvi vikend u organizaciji MK Resorta, Sky Musica i Skijališta Srbije obeležiće odličan muzički program, najbolja produkcija do sada i popunjeni kapaciteti do poslednjeg mesta. Za sve posetioce, tokom prvog vikenda Skijališta Srbije obezbeđuju promotivni popust od 20 odsto na ski karte, dok će gosti MK Resorta imati dodatne benefite u okviru Ski Opening paketa. Realizovan u vrhunskoj produkciji, koncerte će održati muzički velikani koji će euforiju prvog ski vikenda dovesti do usijanja: Saša Matić, Bajaga i Dejan Petrović Big Band. Po prvi put, u samom srcu skijališta, u Dolini sportova biće postavljena apress ski zona “Zbrda-zdola” oko koje će se okupljati i zabavljati skijaši i svi posetioci Kopaonika tokom cele zimske sezone.

Svi gosti MK Resorta moći će da besplatno uživaju u kompletnom spektaklu, a posebno za ovu priliku velika dvorana hotela Grand biće pretvorena u disco launge, pa će najveće muzičke zvezde imati blizak kontakt sa publikom.

Predstojeći Ski Opening, u hotelu Grand 6. decembra otvoriće žurka iznenađenja, a već sutradan 7. decembra pevaće Saša Matić, dok će 8. decembra posetioci imati priliku da uživaju u stihovima Bajage, a istog dana, uz Bajagu, gosti će moći da prisustvuju spektaklu koji će napraviti Dejan Petrović Big Band.

Drugi vikend otvaranja skijaške sezone obeležiće popusti od 30 odsto na cenu ski karata, dodatni popusti na smeštaj, ski škole i rente, kao i nastavak zabavnog programa.

Izvor: Promo
Foto: Promo

bajagaDejan Petrović Big Bandsaša matićSki Opening Kopaonik