NEW VAMP: Održana spektakularna revija kreatorke Suzane Perić

Sinoć je u nesvakidašnoj atmosferi party šatora postavljenog u dvorištu zgrade Geozavoda održana revija Suzane Perić "New Vamp" kojom je zaokružila proslavu svog velikog jubileja - 20 godina uspešnog rada.

Revija je izazvala veliku pažnju javnosti, a među prisutnima su bili: Dragomir Petronijević, Milutin Folić, Irena Vujović, Ivona Jevtić, Milka Forcan, Katarina Radivojević, Jelena Gavrilović, Ivan Bekjarev, Ana Pendić, Igor Todorović, Adriana Čortan, Jellena, Sara Yo i mnogi drugi.

Reviju je otvorila Lena Kovačević, uz DJ podršku Lee Davogić, a specijalne gošće manekenke su bile top model Valentina Tina Lozovskaya koja je trenutno zaštitno lice jednog od vodećih svetskih brendova i Daria Dereviankina koju smatraju ukrajinskom Megan Foks, model i zvezda društvenih mreža.

Modele Suzane Perić ponela je i Bojana Krsmanović, koja iza sebe ima bogatu karijeru koja obuhvata saradnje sa poznatim dizajnerima, brojne revije i naslovne stranice u magazinima. Pored Bojane nove komade iz New Vamp kolekcije nosile su i Tamara Karić, Helen Babić, Andrea Vujović, Agneta Azirović, Aleksandra Nikolić, i dve aktuelne misice Ivana Trišić i Sanja Lončević, kao i brojne druge manekenke.

Suzana poručuje da je Svaka žena pomalo zavodnica, a svaka zavodnica je pomalo neodoljiva. Elegancija, raskoš i seksepil lajtmotiv su ove "limited edition" kolekcije sačinjene od 20 unikatnih kreacija koje simbolično predstavljaju 20 godina uspešne dizajnerske karijere Suzane Perić.

Modeli inspirisani urbanim glamurom izrađeni su od najkvalitetnijih atraktivnih materijala – svile, čipke, kože i pamuka ukrašenog štrasom i svetlucavim nitima.

Trend koji “New vamp” kreira izborom boja, veran je aktuelnim svestkim trendovima. Zastupljene su crna, pudercrvena, petrolejzelena, srebrnoljubičasta i metaliksiva.

Poseban akcenat celoj kolekciji daju izazovne večernje haljine koje u kombinaciji sa krznom i najfinijim štofovima odišu glamurom starog Holivuda.

Svako vreme ima svoje vamp dive, a na početku ove zimske sezone to je žena koja pomera granice, postavlja standarde i božanstveno ističe svoju ženstvenost.

Kreatorku Suzanu Perić već 24. novembra očekuje nova revija na SFW u Novom Sadu.

Izvor: Promo
Foto: Promo

bojana krsmanovicGeozavodIvana TrišićrevijaSanja Lovčevićsuzana perić