PLAŠI SE DA PONOVO NE ZATRUDNI U RIJALITIJU: Marija Kulić očitala bukvicu Miljani (VIDEO)

Marija Kulić je tokom dana očitala Miljani Kulić lekciju zbog toga što se ljubi sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Ona ju je savetovala da se ni u kom slučaju njih dvoje ne pokrivaju jorganom kako se ne bi pomislilo da imaju seks i time ugrozi svoju reputaciju.

Kako Miljana to nije ispoštovala, Marija ju je zatekla u takvoj situaciji i planula je na nju. Rijaliti mama je bila veoma potresena zbog ovoga jer se plaši da ne bude povređena kao i prethodni put.

- Ja tražim cigare, nigde ih nema. Ustanem, priđem njenom krevetu, kad ona sa njim u polusedećem položaju i pokriveni jedno i drugo jorganom. Ja sam joj rekla da nije kući. Ne branim joj ja da imam momka, ni da se drže za ruke i da se ljube, ali neke druge stvari ne idu u rijalitiju. Ti kad se pokriješ, ljubiš se, mlatiš rukama, ko će znati šta može neko da pomisli - pričala je Marija Mikiju, dok ju je Miljana slušala.

- Što ne ispričaš kako si ušla. Kao neurotičarka.... Šta ja da radim? Da ga kuliram? Ja nisam sigurna da li bi došlo do se*sa za četiri-pet meseci koliko bude ovde - rekla je Miljana.

Kako je Marija nastavila i dalje da kritikuje Miljanu govorivši joj da nije pametno da ima seksualne odnose kako ponovo ne bi zatrudnela, ona je briznula u plač. Čini se da je Kulićeva teško podnela kritiku svoje majke, pa je sve rezultiralo ovime.

Za to vreme Marija se jadala Mikiju i plakala da je sve izjeda što je ona sa Zolom previše bliska i da ne veruje previše u njegovu ljubav.

- Ona se ponovo oseća ženom. Mnogo je lepa otkako je smršala. On se dečko zaljubio u nju, njoj to prija - tešio ju je Miki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

kritikelazar colic zolamarija kulićmiljana kulićseks u rijalitijuzadruga 2