PREPORUKA NEDELJE : Rade Radolović – sport, predstava, restoran, film, serija

Serija "Pogrešan čovek", snimljena u srpsko-hrvatskoj produkciji, predstavlja jedno od omiljenih serijskih ostvarenja koja se sa velikim uspehom već dva meseca prikazuje na televiziji "Prva". Ženskom delu gledališta posebnu pažnju privukao je markantni Rade Radolović koji tumači nevernog i intrigantnog pomorca Livija. Rade Radolović ima 34 godine, a rodom je iz Pule. Glumu je studirao na Cetinju u Crnoj Gori i u Zagrebu. Igrao je u brojnim predstavama Istarskog narodnog kazališta, a između ostalih i u hit predstavi "Thelma & Louise". Markantni Puljanin, koji zbog snimanja serije, živi na relaciji Beograd - Pula našim vernim čitaocima preporučio je kao svoj omiljeni sport, hobi - kupanje u moru tokom cele zime, predstavu, restoran iz svoga kraja, film i seriju.

SPORT - HOBI I REKREACIJA

- Zimsko kupanje, četiri godine se kupam u moru tokom cele zime i to je najbolja stvar koju radim za svoje zdravlje. Takav način izlaganja hladnoći jača imunitet i od tada nisam bio bolestan. More je zimi mnogo lepše i čistije, nego leti, a i osećaj je fantastičan.

PREDSTAVA

- Sve. I gledati i igrati. Tu jednostavno ne mogu da izdvojim jednu najdražu. Žao mi je što se neke predstave, koje bih voleo ponovno da pogledam, više ne igraju. Letos sam u Puli gledao jednu genijalnu lutkarsku predstavu bugarskog umetnika "Ja, Sizif". Radujem se odlascima u pozorište i novim predstavama koje ću gledati.

RESTORAN

- Ukoliko se neko od vaših čitalaca ikada nađe u Puli, svakako bih preporučio restoran "Vodnjanka" u samom centru grada. Tu mogu da probaju najbolju domaću istarsku hranu, kao što je maneštra, meso boškarina ili odlične kolače koje vlasnik restorana Moris sam pravi. Naravno, tu će naći i odlične domaće istarske rakije.

FILM

- Iskreno najviše volim da gledam dobre i zabavne SF filmove. Još ako se radnja dešava u svemiru, niko srećniji od mene. Najdraži SF mi je Nolanov "Interstellar”, srpski "Međuzvezdani". Tu bi se našli i mnogi Marvelovi naslovi. Naravno volim da gledam i velike filmove sa odličnim ulogama, dobrom režijom i zanimljivim pričama tipa "Lobster".

SERIJA

- Volim mračne, uvrnute i neobične dramske serije. To mi je valjda ostalo jer sam ko klinac obožavao da gledam "Dosije X". Ali, definitivno najdraža serija do sada, zbog tematike i atmosfere, jeste serija "Black Mirror. Nakon prve dve epizode više nisam mogao da je pratim jer mi je bila mučna, ali sam na nagovor prijateljice nastavio i pogledao je za dva, tri dana. Sada jedva čekam petu sezonu.

Autor: Mario Badjuk
Foto: Privatna arhiva

pogrešan čovekpreporuka nedeljepulaRade RadolovićserijaTOP