OTVOREN KONKURS ZA MUŠKARCE! Nives Celzijus: Koju snažniju polovinu biste vi smestili pod moju ruku?!

Atraktivna hrvatska pevačica i model Nives Celzijus, danas je odlučila da otvori duši svojim fanovima.

Kako je sama istakla mediju su tokom njene 20 godina duge karijere saznali za njene tri do četiri veze koje je i sama potvrdila uz saglasnost sa tadašnjim partnerima.

Međutim kako je njen emotivni život predmet interesovanja mnogih, Nives je na svom Instagramu objavila detaljan post o svom trenutnom ljubavnom životu.

- Zaista nema potrebe da posežem za ikakvim trikovima i spajam samu sebe s čovekom s kojim sam jedva kafuu popila i koji, koliko znam, želi i vodi anoniman život. Da mi je do toga, postoji i onaj puno verodostojniji s kojim sam, ako nista drugo, bar popila više kafa i više od kafe i s kojim bih mogla puniti, ako ne svetske, onda bar evropske top medije. Pa vi i dalje ne znate ništa o tome. Zašto? Zato što previše cenim sebe i mislim da sam dovoljno talentovana i vredna da mogu egzistirati i bez keljenja na tuđa imena i uspeh...A pošto nas sve zabavljaju estradna spajanja (žrtvovaću se danas) , pa ajmo se malo poigrati. Koju snažniju polovinu biste vi smestili pod moju ruku ??? - iskrena je bila Celzijusova i izazvala lavinu komentara.

"Mel Gibson kad je bio u najboljem izdanju", "Prosinečki", "Kampor" - pisali su njeni obožavaoci oduševljeno prihvatajući ovaj izazov.

Autor: Nadlanu.com/M.T.
Foto: nivescelsius/Instagram

hrvatska glumicanives celzijusTOP