ZARATILI ĐOGANIJEVI: Gagi ljut na Đoleta zbog pesme!

Đole Đogani, osim  po svojoj muzičkoj karijeri poznat i po tome što je stric Lune Đogani, nedavno je objavio pesmu "Rijaliti".

On je u toj pesmi opevao učećše članova svoje porodice u rijalitijima.

Njegovom bratu Gagiju, Luninom ocu  se to  nije dopalo i prokomentarisao je da  Đole na ružan način koristi ime njegove ćerke.

Đole je u jednom intervju otkrio  da između njega i njegovog  brata ne postoji zla krv i da on nije imao ništa loše na umu.

- Gagi se naljutio, rekao je to što je rekao. Ja Lunino ime nisam spomenuo u pesmi, a pesma je šaljivog karaktera - rekao je Đole  i dodao da je izgladio odnose sa bratom, često se čuju, a Luni želi najbolje.

Đole je prokomentarisao i lošu finansijsku situaciju u kojoj se Gagi Đogani navodno nalazi, o čemu se više puta pila.

- Ranije sam mu pomagao, ali u poslednje dve godine sam radi i zarađuje. Izvukao se iz neke priče i problema koje je imao. Tako da je sam stao na noge i dobro je - rekao je Đole.

Đole je iskoristio priliku i da javno pohvali Kiju Kockar. Poznati denser misli da Kockareva može da napravi dobru karijeru pevačice ukoliko bude vežbala pevanje, Đole je otkrio i da li bi snimio duet sa pobednicom prve sezone zadruge i Luninom velikom rivalkom:

- Mlada je, ako bude želela, ja sam tu. Ja nju ne poznajem i nju ne bih prvi put pitao. Bilo bi možda zanimljivo. Već vidim komentare "Đole snima duet sa Kijom da bi poludela armija Luninih fanova" - rekao je denser na kraju.

Izvor: Blic.rs
Foto: djoledjogani/Instagram

đigani porodicađole đoganigagi đoganisvađa