NIJE USPELA DA REŠI ZADATAK ZA DAN ZALJUBLJENIH: Luna Đogani besna na sebe zbog neuspeha (VIDEO)

Luna Đogani je sinoć doživela nervni slom zbog toga što joj je propao zadatak koji je dobila od Drveta mudrosti. Ona je sve ovo doživela tragično. Teško joj je palo šta se desilo, jer je ona tražila od Drveta zadatak, kako bi mogla da dobije nagradu i iznenadi Marka Miljkovića za Dan zaljubljenih.

Zbog cele situacije ona se povukla u pab i tamo razgovarala sama sa sobom. Osudila je sebe zbog svega, a u nekoliko navrata se prisetila i bivšeg momka Slobe Radanovića, a prokomentarisala je i kako je zbog njega uništila sebe i svoju porodicu.

Savo Perović je došao da je uteši.

- Nemoj da me tešiš, hoću da jaučem i derem se. Ovde idu na ostrva, veridbe, vatrometi, ludio, suši. Ja nisam dobila čokoladu. Dobila sam kada je jadničak išao da mi kupuje za rođendan. Kada smo išli kod Amidže, bira se koja će da ide, koje poniženje zbog mene - setila se Luna veze sa Slobom.

- A sada kada sam jadna, moj dečko neće da me usreći. Nemoj da me smiruješ, niko nije u mom telu, patetična sam i žrtva sam, trudim se sve, ali ne mogu više. Svi znate da solite pamet, tamo iza kamera. Dođite ovamo pa probajte ovo što i ja - vikala je Luna.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

luna đoganiMarko Miljkovićsavo perović