EVA RAS RADI I U OSMOJ DECENIJI: Od novca koji sam zaradila u spotu Mire Škorić platila sam struju!

Glumica Eva Ras radi i u osmoj deceniji života. Ipak, nikada ne radi po svaku cenu i ne pristaje u ovim godinama da pravi kompromise, iako mnoge njene starije kolege, zbog lošeg finansijskog stanja moraju da trpe i prihvate nametnute uslove.

Svesna je da se stariji glumci ne tretiraju kako bi trebalo, ni iz poštovanja prema njihovim godinama, a ni radnom  iskustvu.

Strašno je da u mojim godinama glumca tretiraju loše i da satima žene od 80 godina čekaju na snimanju svoj red. U ovim godinama kažem svoje uslove i ukoliko nisu spremni da ispune to što tražim, ja odbijem.

Njena uloga u spotu za novu pesmu Mire Škorić, mnoge je iznenadila, pa su se pitali da li glumica sa takvim stažom  mora takve stvari da radi, o čemu je ona rekla:

Mora od nečega da se plaćaju struja i infostan. Oni kojima smeta ono što radim neka zatvore oči i ne gledaju. Mogu i da me ogovaraju koliko hoće, ali to me ne zanima. Radim ponešto što manje volim i u čemu ne uživam, ali bitno je da pošteno zarađujem za život, koji nije nimalo jeftin - rekla je Eva.

Izvor: Blic.
Foto: Prva-Printskrin/YouTube

eva rasglumicamira škorić