NE ŽELI NI MINUT U RIJALITIJU DA BUDE SAMA: Luna prva prišla Marku nakon raskida! (VIDEO)

Luna Đogani prva je prišla Marku Miljkoviću posle raskida, pokušavajući da mu se približi, razgovara sa njim, pa izazove koju pozitivnu reakciju kod povređenog dečka, koji smatra da njihova veza neće uspeti, pa se povukao u sebe.

Dok je di džej ležao i tonuo u svojim mislima, blogerka mu je umiljato prišla pa pokrenula konverzaciju.

- Kako se to kaže.. u smislu kada ja hoću da odem od tebe, ti treba da kažeš "gde ćeš, gde ideš". Ja tebe nikada ne bih pustila da odeš. Zabolelo me sve što si mi rekao - laganim glasom pričala je Luna.

- Ja sam to probao sa tobom, kada sam ti rekao da 5 minuta imaš da se vratiš u krevet, i jel si se vratila - odbrsio joj je Miljković koji je i dalje povređen zbog reči koje je blogerka izgovorila o njemu tokom njihovih svađa, koje je potvrdila za crnim stolom pred svima.

Đoganijeva je pokušala da "ispegla" stvar sa svojim bivšim dečkom, što je išlo jako teško.

- I nije ti žao što si usr.o sve? Evo reci mi šta trenutno osećaš - pitala ga je Luna uz osmeh očekujući da će Markove emocije popraviti stvar.

- Haos mi je u glavi. Stalo mi je do tebe i volim te, ali jednostavno ne vidim uspeh u našoj vezi i zbog toga mi je haos -  priznao je Marko na kraju.

- Što ja nisam kao ti? Što ja ne mogu kao ti da razmišljam? Da mi bude bitnije šta ovde mislim (u glavi) nego ovde (u srcu). Da razmišljam da li će da uspe ili neće da uspe! I da sebe svaki dan gledam onako, da ležim da budem besmrtna, ovaj, beživotna - rekla je na kraju Luna koja je pokušala da izazove sažaljenje kod Miljkovića, ali joj nije pošlo za rukom.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

luna đoganiMarko Miljkovićzadruga 2