VLADIMIR TOMOVIĆ TVRDI DA NIJE OSTAVIO STANIJU: Sve ovo je prevara! (FOTO)

Vladimir Tomović kaže da je jedini način da se oglasi fanovima i ljudima koji ga prate, podržavajući njega i Staniju Dobrojević, njegov Instagram nalog. Na njemu je, posle vrele noći u Zadruzi koja je za nama, a u kojoj je njegova devojka Stanija dobila informaciju da ju je on ostavio, Vladimir napisao:

- Zvao sam i rekao da ću reći da raskidamo da bi mi dali poziv i da bih rekao da je volim. Nisam dobio priliku da joj pošaljem poklon za Dan zaljubljenih, nisu joj pustili klip. Jedini način da je čujem je bila ova prevara. Osudite me sada svi. Slobodno. Neka to bude moj jedini greh. Greh jer je volim -napisao je kršni Crnogorac.

Vladimir je isplanirao da napravi prevaru i obavestio produkciju kako hoće javno da je ostavi, ne bi li dobio priliku da se čuje sa njom i kaže joj neke stvari. Međutim, kada su shvatili šta mu je bila namera, prekinuli su vezu i više nisu dozvolili da ostvare kontakt, nakon čega je Staniju novinar obavestio da je Vladimir želeo da je ostavi, dok on tvrdi da to nije tačno.

Kako će se ova priča na kraju završiti, pokazaće vreme.

Foto: vladelije/Instagram

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

prevarastanija dobrojevićvladimir tomovićzadruga 2